Horoszkóp

Melyik istennő lennél a csillagjegyed alapján? – 2. rész

A horoszkóp segítségével tovább kutatjuk, hogy a híres mitológiák melyik istennője veszett el bennünk.

Mérleg

Akárcsak az egyiptomi istennő, Ízisz, te is megpróbálsz mindent egyensúlyban tartani. Ebben igazságérzeted, kreativitásod és bölcsességed segít.

Skorpió

Téged mindig is vonzottak a titkok, az élet sötét oldala, szexuális energiáid pedig csak úgy vibrálnak. Ezért hozzád leginkább Selket illik, aki az elhunyt egyiptomiakat készíti fel a túlvilági életre. 

Nyilas

A kelta Rhiannon istennő a bölcsesség, a művészetek és a mágia istennője. A monda szerint bárhová megy, énekesmadarak kísérik. A te életedben ezek a madárkák az inspiratív ötleteid – sose feledkezz meg róluk.

Bak

Te a stabilitásban, a természethez közel érzed magad a legjobban. A görög mitológiából Perszephoné, a természetistennő illik hozzád a legjobban, aki segít tisztán és praktikusan gondolkodnod. 

Vízöntő

Te képes vagy új trendeket meghonosítani, vagy új gondolatokat elültetni mások fejében. Ezért istennő-megfelelőd a szláv Dodola, a levegő és a szelek irányítója, aki esőt is képes fakasztani, ha azért imádkoznak hozzá.

Halak

Téged az érzelmeid vezérelnek, és gyakran hagyatkozol a megérzéseidre is. Ezért illik hozzád a sellőalakú Yemaya, afrikai tengeristennő, aki a kreativitás és az intuíció támogatója.

astrologyanswers

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top