Horoszkóp

Ez a legnagyobb bűnöd a horoszkóp szerint

Bár főbűn csak 7 van, minden csillagjegyre jut egy-egy rossz cselekedet. Most megtudhatod, mi a te bűnöd a horoszkópod szerint. Keresd ki a csillagjegyedet, és nézz szembe azzal, amivel talán még sosem mertél. Nos, mennyire vagy bátor, hogy felismerd a főbűnödet?

A horoszkóp szerint a csillagjegyek nemcsak pozitív tulajdonságokkal büszkélkedhetnek. A negatív és csöppet sem vonzó tulajdonságok ugyanúgy a személyiségedhez tartoznak, mint a legvonzóbb részletek. Milyen bűnös tulajdonság rejlik a lelkedben? Íme, a részletek.

Kos: A harag

Ha egy Kos haragjával kerülsz szembe, menekülj! Kiszámíthatatlan és intenzív alkat, gondolkodás nélkül képes halálosan megbántani – akkor is, ha csak szavakkal teszi.

Bika: A falánkság

A Bikát is lehet narcisztikus típusnak nevezni, hiszen hajlamos csak olyan dolgokba energiát fektetni, amelyek a saját érdekeit szolgálják. Ráadásul legyen szó szexről, ruhákról vagy ételekről, a Bika képtelen mértéket tartani, ami neki jó, abból bármennyi jöhet.

Ikrek: A kétszínűség

Az Ikreket talán maga a jegye készteti állandó lódításra – azaz, hogy alapból két arca van. Szemrebbenés nélkül képes hazudni, akár szükség van rá, akár nem. Hihetetlenül kétszínű, mást mond, mást tesz, és mást mutat. Jobb, ha vigyázol vele.

Rák: Az imádat

A Rák nem pusztán szeret valakit. Szeretete könnyen átcsap imádatba és bálványozásba. Azt hiszed, ez nem bűn? Pedig nagyon is az, hiszen másokat és magát is kevesebbnek gondolja imádata tárgyánál. Őt pedig túlzott rajongásával és ragaszkodásával kergetheti az őrületbe.

Oroszlán: Az egoizmus

Az Oroszlánt sajnos nagyon gyakran jellemzi az arrogancia, az önzőség és a beképzeltség. E jegy szülöttei közül kerül ki a legtöbb narcisztikus személyiségtípus is. Ők azok, akik mindenkinél többnek és jobbnak képzelik magukat, egoista hajlamuknál fogva pedig meggyőződésük, hogy nekik minden jár.

Szűz: Az irigység

A Szűz képtelen elviselni, hogy ne ő legyen az, akire mindenki figyel, aki mindenkinek tetszik, és akit mindenki irigyel. Ez az érzés kétélű, ugyanis a legtöbben nem rá irigykednek, és nem ő rá féltékenyek, az érzés leginkább az ő lelkében születik meg.

csillagjegyek bűn horoszkóp

A csillagjegyek más és más bűnt követnek el (Thinkstockphotos)

Mérleg: A hiúság

A Mérleget elvarázsolja a saját külseje, a szépsége, a bájossága, a vonzereje. Képes akár órákat tölteni a tükör előtt és gyönyörködni magában. A hiúsága egészen bámulatos. A külső nála mindent visz, ezért az sem véletlen, hogy hajlamos mindenki mást is pusztán a külseje alapján megítélni.

Skorpió: A kevélység

A Skorpió szenvedélyes természeténél fogva minden jegynél jobban szereti az érzéki örömöket. Azt szeretné, ha mindenkiben vágyat keltene. Hihetetlenül élvezi, ha az orruknál fogva vezetheti a többieket, ha úgy manipulálhat, hogy ezt ők észre sem veszik.

Nyilas: A házasságtörés

A Nyilas imád ismerkedni, flörtölni és örömét leli a szexben, ezért neki nagyon nehéz hűségesnek maradnia még a komoly párkapcsolatban is. Alapból sem viseli jól a kötöttségeket, szereti a szabadságot, a korlátlanságot, amikor azt teheti, amit a szíve diktál. Ha ez megcsalással, házasságtöréssel jár, akkor azzal.

Bak: A kapzsiság, a mohóság

A Bakra igaz, hogy szorgalmas, de ennek meg is van az oka. Ő mindig és mindenkor az élen szeretne járni, mindenkit meg akar előzni, halmozni akarja a sikereket és a pénzt. Pedig ha valakinek, neki tudnia kellene, hol a határ, és hol lesz elég a kapzsiságból, a mohóságból.

Vízöntő: Az önistenítés

A Vízöntő hajlamos magáról azt gondolni, őt Isten különbnek és sokkal jobbnak teremtette, mint a többi csillagjegyet. Valóban más, mint a többiek, de ez inkább az önimádatban és a különcségben nyilvánul meg. Rá kéne jönnie, ő sem áll a többiek felett.

Halak: A lustaság

A Halak naphosszat tudna álmodozni. Emiatt viszont rémesen lelassul, nem tudja intenzíven átélni a pillanatot, és mások számára szinte már tarthatatlanná válik a csigalassúsága és borzasztóan unott tempója.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top