Horoszkóp

Így szortírozz a horoszkópod szerint – 1. rész

Sokan szeretjük körbevenni magunkat személyes emlékekkel és tárgyakkal, de a jóból is megárthat a sok.

A Japánban népszerű KonMari-módszer lényege: megszabadulni minden felesleges dologtól az otthonodban, és csak a hasznos és praktikus tárgyakat megtartani. Ami nem okoz örömet, azt ki kell dobni. Kondo azt javasolja, hogy soroljuk kategóriákba a különböző holmijainkat, így könnyebben megy a rendszerezés és a szelektálás is. Nézzük, melyik csillagjegynek mitől érdemes megszabadulnia a nagy rendrakásban!

Bika

Kidobni: a különböző játékfigurák és babák, CD-gyűjtemény (őszintén, mikor hallgattál utoljára CD-t?), utazások során összegyűjtött tengeri kagylók, plüssmacik.

Megtartani: ékszerek, antik hajcsatok, családi örökségek, illetve azok a dolgok, amiknek hiányától tényleg a szíved szakadna meg.

Ikrek

Kidobni: Videojátékok, különböző szoftverek és alkalmazások elavult verziói, esetleg floppyk (na jó, egyet tarts meg emlékbe) 

Megtartani: A videojátékokon elért eredmények, a Pinterest-oldalad, a blogod.

Rák

Kidobni: Régi képek az exről vagy az egész emlékes doboz. Hogyan lépnél túl rajta, ha folyamatosan veled vannak a múlt darabjai? A továbblépés egyik fontos alapja a megtisztulás. 

Megtartani: Bekeretezett fotók a legkedvesebb hozzátartozóidról, a kedvenc receptkönyved. A további hasonló emlékekhez inkább használd a digitális lehetőségeket. 

Oroszlán

Kidobni: Koncert- és színházjegyek, különböző újságkivágások a régi, kedvenc sztárjaidról. 

Megtartani: A saját sikereidet és teljesítményedet dokumentáló iratok és fotók.

Szűz

Kidobni: Régi tervezők és határidőnaplók. Igen, biztos fontos, hogy melyik nap mentél fogorvoshoz három évvel ezelőtt, de talán vannak ennél lényegesebb dolgok is, amire érdemes a helyet tartogatni. 

Megtartani: A kitűzött céljaidat és terveidet összesítő naptárak és füzetek, bekeretezett oklevelek, bizonyítványok és diplomák.

Mérleg

Kidobni: Ruhák, ruhák, ruhák. Kíméletlen szigorral búcsúzz el azoktól, amiket nem vettél fel legalább hat hónapja. 

Megtartani: A mesés vintage bőrdzsekid, a legjobb turis vételeid és a különleges ruhadarabjaid.

Astrology Answers

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top