Horoszkóp

Válassz egy képet, megmondjuk, ki vagy!

Többet mond el rólad, mint gondolnád!

Képzeld el, hogy felnézel a tiszta, kék égre, kellemesen meleg van, cirógat a napsütés, egy felhőt sem lehet látni. Most képzeld el, hogy szétnézel magad körül. Az alábbi képek közül mit látnál legszívesebben a kék ég alatt? Ne gondold túl, azt a képet válaszd, amelyik azonnal megtetszik!

Fotók: Pexels

Amit választottál, sokat elárul arról, hogy milyen rejtett tehetség bújik meg elméd legmélyében.

Fotó: Pexels

1. Ha a fehér havas tájat választottad

Természetes adottságod van az összetett gondolatok és helyzetek kibogozásához. Ha nehéz döntést kell hoznod, hallgass az ösztöneidre, tudni fogod, mi a helyes megoldás. Született látnok vagy.

Fotó: Pexels

2. Ha a kék tengert választottad

Kiváló kommunikátor vagy. Nagyon ügyesen bánsz az emberekkel, akik a jelenlétedben képesek egymással együttműködni. Született békéltető vagy.

Fotó: Pexels

3. Ha a zöld hegyet választottad

Természetes tehetséged van az önkifejezéshez, mindig megtalálod a legmegfelelőbb szavakat, amelyekkel kifejezheted az érzéseidet. Született művész vagy.

Fotó: Pexels

4. Ha a sárga virágos mezőt választottad

Elképesztő mennyiségű információt tudsz tárolni a tudatodban és a tudattalanodban. Emiatt folyamatosan tele vagy ötletekkel, és kreativitásod gyakorlatilag kimeríthetetlen. Született filozófus vagy.

Forrás: Gostica

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top