Horoszkóp

A hosszú hétvégét kettévágja a hétfő hajnali telihold!

A hosszú hétvégét kettévágja a hétfő hajnali telihold: az első 2 nap még a megfelelni vágyásról szól, a második 2 nap az önfeledt töltődésről.

KOS:

Telihold előtt, szombat–vasárnap a szerelemtől nem fogsz látni. Minden porcikáddal keresed, vágyod a párkapcsolatot. Hétfőn–kedden a hétfő hajnali telihold hatása érvényesül, ami óva int a pénzszórástól és az esztelen költekezéstől.

BIKA:

Amennyire imádni fogod a szombat–vasárnapot a föld energiák dominanciája miatt, annyira boríthat ki a hétfői telihold. Nem veled, hanem a másik fél sértődős reakciójával van „baj”. Ezt kéne tompítanod kedvességgel, szeretettel.

IKREK:

Szombat–vasárnap elemedben leszel: kitör belőled a gyerek. Ne törődj másokkal, játssz felszabadultan! Meglátod, ez átragad másokra. A hétfői telihold és a hétfő–keddi szentimentalizmus nem érint meg. Ám kedden este randid lehet…

RÁK:

Ha megnyugtat, akkor szánd a szombat–vasárnapot az otthonod rendbe rakására! Amíg „fut” a lakásod, úgyse tudsz lazítani. A hétfői telihold nem fog megviselni. Sőt hétfőn–kedden elemedben leszel = úszhatsz a szeretetben.

OROSZLÁN:

Igazad van, ha útra kelsz. A szombat–vasárnapi konstellációk kedveznek az utazásnak. Azonban a hétfő hajnali telihold családon belüli nézeteltérést gerjeszthet. Szerencsére ez már délre lecsillapodik, ha elnéző maradsz.      

SZŰZ:

Rajongani fogsz a hosszú hétvégéért. Idén ez már a 3. hosszú hétvége, de ez lesz számodra a legkedvesebb. Csupán a hétfői telihold int fokozott óvatosságra a közlekedésben. Előtte, utána simább utakra számíthatsz…

MÉRLEG:

Nem fog sikerülni, hogy eltitkold szombat–vasárnap, ha valaki megbánt, vagy nem kellően udvarias veled. Ennek még semmi köze a hétfő hajnali teliholdhoz, ami más téren, a pénztárcádon üthet léket. Okosabb lenne, ha nem költekeznél.

SKORPIÓ:

Szombat–vasárnap olyan leszel, mint egy kipukkadt lufi: a fáradtságtól nem sok kedved lesz mászkálni, nyüzsögni. A hétfő hajnali teliholdtól már vasárnap érzékennyé válhatsz. Tőled szokatlan módon apróságoktól kiakadhatsz.

NYILAS:

Tele leszel ötletekkel, hogy mit kéne csinálni, hova kéne menni, kikkel kéne találkozni. Ennyi program nem fér bele 4 napba. Írd le egy papírra, mit szeretnél, és egyeztess az érintettekkel! Így hamar kitisztul a kép. Ettől még mozgalmas napjaid lesznek.

BAK:

Egyértelműen a vasárnap lesz a hosszú hétvégéd csúcspontja. Már lelazulsz, és még 2 nap előtted áll. A hétfő hajnali telihold hatását a gyerekeken vagy a gyerekes barátokon keresztül érzékelheted. A humorérzéked átsegít a bosszankodáson.

VÍZÖNTŐ:

Szombat–vasárnap elemedben leszel. Sőt mindent tökéletesnek fogsz látni. Ha véletlenül mégse, akkor annak oka/okozója egy ingerült és folyton elégedetlen rokonod. Ezt a hétfő hajnali telihold szimbolizálja. Utána békésebb napok jönnek.

HALAK:

Ne ess abba a hibába, hogy a 4 napos hétvége miatt felvásárolod az élelmiszer-áruházat! Szombat–vasárnap hajlamos leszel túlköltekezni. Hétfő–kedden elemedben leszel: túlcsordulsz a szeretettől. Ezt élvezhetik a szeretteid.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top