Horoszkóp

Ezért csal meg a párod a horoszkóp szerint

Ennél egyszerűbben és velősebben aligha lehet megfogalmazni az okot, amiért a csillagjegyek hűtlenségre adják a fejüket. Vajon mi az az alapos (?) indok, amiért úgy dönt a párod, hogy megcsal téged? Mindez tehát egyetlen, mégis annál találóbb mondatba sűrítve. A horoszkópból minden részlet kiderül. Egyetértesz? Te is ezért döntenél a megcsalás mellett?

A Kos (március 20. – április 19.)kos horoszkóp megcsalás csillagjegyek

Kos jegyűként alapvetően kitartasz a párkapcsolatban. Akkor lépsz félre, amikor úgy érzed, adrenalinlöketre, energiabombára van szükséged a kapcsolatban.

A Bika (április 19. – május 20.)bika csillagjegy megcsalás horoszkóp

Bika jegyűként az alapvetően kitartó és hűséges csillagjegyek közé tartozol. Akkor csalod meg a párodat, amikor úgy érzed, már nem szeret, és ő sem hűséges hozzád.

Az Ikrek (május 21. – június 20.)ikrek csillagjegy hűtlenség megcsalás horoszkóp

Ikrek jegyűként lehet kitartó és kevésbé hűséges is a párkapcsolatban, attól is függően, mennyire érzed jól magad a szerelmed mellett. Amikor megcsalod őt, új élményekre és tapasztalatra vágysz.

A Rák (június 21. – július 22.)rák csillagjegy megcsalás horoszkóp

Rák jegyűként a párkapcsolat, a szerelem, a család mindennél fontosabb a számodra. Ha megcsalod a párodat, arra nyomós okot találsz, mégpedig a leginkább azt, hogy beleszerettél valaki másba.

megcsalás horoszkóp

Ezért lépnek félre a csillagjegyek (Thinkstockphotos)

Az Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)oroszlán csillagjegy megcsalás horoszkóp

Oroszlán jegyűként a szeretet, a szerelem érzése, a párodtól kapott kitüntető figyelem és tisztelet érzése mindennél fontosabb. Gyűlölöd, viszont amikor határokat szab neked, megmondja, mit tehetsz és mit nem, mindez pedig elegendő okot ad a megcsaláshoz.

A Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)szűz csillagjegy megcsalás horoszkóp

Szűz jegyűként te is inkább a kitartó csillagjegyek közé tartozol. Ettől függetlenül persze adódhatnak helyzetek, amikor elveszíted a fejed. Amikor nagy a nyomás, a stressz és feszültség rajtad, könnyen előfordulhat, hogy más valaki karjában keresel vigaszt.

A Mérleg (szeptember 23. – október 22.)mérleg horoszkóp megcsalás csillagjegyek

Mérleg jegyűként a kiegyensúlyozott, boldog és stabil párkapcsolatot támogatod. Akkor csalod meg a párodat, amikor képtelen leszel ellenállni egy másik ember szépségének, vonzerejének.

A Skorpió (október 23. – november 21.)skorpió megcsalás horoszkóp csillagjegyek

Skorpió jegyűként alapvetően nagyon hűséges és megbízható típus vagy. A szerelmedet leginkább bosszúból csalod meg, amikor úgy érzed, becsapott, elárult téged. Azt akarod, neki is pontosan annyira fájjon, mint neked.

megcsalás horoszkóp

Ez a legfőbb ok, amiért a csillagjegyek megcsalják a párjukat (Thinkstockphotos)

A Nyilas (november 22. – december 21.)nyilas csillagjegy megcsalás horoszkóp

Nyilas jegyűként a függetlenség, az önállóság számodra a párkapcsolatban is nagyon fontos értékek, ami nem jelenti azt, hogy ne vágynál családra, szeretetteljes kapcsolatra. Mégis, azért csalod meg a szerelmedet, mert titokban rettegsz a mély és tartós elköteleződéstől.

A Bak (december 22. – január 19.)bak csillagjegy megcsalás horoszkóp

Bak jegyűként megfontoltan cselekszel, sosem döntenél hirtelen felindulásból, főként ha az a munkádat vagy a magánéletedet is érinti. Nem lépnél félre spontán és váratlanul adódó helyzetben sem, alaposan átgondolod, és csak azt követően döntesz a megcsalás mellett vagy ellene.

A Vízöntő (január 20. – február 18.)vízöntő csillagjegy megcsalás horoszkóp

Vízöntő jegyűként független és önálló típus vagy, gyűlölöd a korlátokat, de ha megkapod a kellő szabadságot, a párkapcsolatban is jól érzed magad. Azért lépsz félre, mert kevésnek, megszokottnak érzed a szexet, sokkal többre vágysz, mint amit a párod adni tud neked.

A Halak (február 19. – március 20.)halak csillagjegy megcsalás horoszkóp

Halak jegyűként nem érzed jól magad egyedül, szükséged van a szerető és támogató társra. Viszont könnyen elmerülsz az álmaidban, és hajlamos vagy engedni a csábításnak, az adódó lehetőségnek.

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top