Horoszkóp

Mit látsz a képen először? Izgalmas szerelmi személyiségteszt

Vajon mit látsz ezen a képen először? Első pillantásra csodás festménynek tűnik, pedig annál sokkal több információt rejt rólad ez a különleges személyiségteszt. Megmutatja például, mi minden rejtőzik a tudattalanodban, hogyan érzel, hogyan viselkedsz, a szerelemben, a párkapcsolatban. Nos, mit árul el rólad a döntésed? Annyi bizonyos, nagyon izgalmas részleteket.

Nézd meg tehát ezt a különleges képet, festményt. Ne időzz rajta hosszasan, inkább csak az első benyomásra hagyatkozva döntsd el, mit látsz a képen. Melyik részlet ragadta meg a képzeletedet első pillantásra? És vajon, mit mesél a személyiségedről, a szerelmes oldaladról?

szerelem személyiség teszt

Ezt árulja el a személyiségedről, ha Vincent van Gogh arcát pillantottad meg először

Úgy tűnik, szomorú művész lakozik a lelkedben, ha a nagyszerű festő, Vincent van Gogh arcát pillantottad meg elsőként. Még az is lehetséges, valóban rendelkezel művészi vénával vagy nagyon szereted a festészetet. Amikor szerelmes vagy, hajlamos lehetsz amiatt aggódni, attól félni, hogy elszalasztod az élet legszebb pillanatait. Pontosan emiatt hánykolódsz az érzelmek tengerében ahelyett, hogy valóban megélnéd a legcsodásabb érzéseket. Semmi esetre se vágd le a füled, és az olyan gondolattól is szabadulj meg mihamarabb, mint „ha nem tudom kezelni a legrosszabb lehetőséget, akkor a legjobbat sem érdemlem meg”. Mindenkinek lehet rossz hangulata, lehetnek rosszabb napjai, a szerelmet ettől még örömmel és teljességgel megélheted. És igenis, megérdemled a valódi érzéseket.

vincent van gogh személyiség teszt szerelem

Mindenkinek lehetnek rossz napjai

Ezt fedi fel rólad, ha a kalapos hölgy alakját láttad meg először a képen

Gondtalannak, szabad és független lelkűnek próbálod magad mutatni a szerelemben, ha ezt a részletet láttad meg először a képen. A múltban lehettek olyan kapcsolataid, amelyek miatt sokat gyötrődtél és szorongtál, mert az egykori párod nem viszonozta az érzéseidet. Most viszont már nem kéne elrejteni a valódi önmagadat, és azt mutatni, hogy a párkapcsolatban minden úgy tökéletes, ahogy van. A mostani szerelem egészen más, mint a múltbéli kapcsolat. Ne félj megmutatni a valódi érzéseidet a párodnak, oszd meg vele a félelmeket, a szorongás okát. Értékelni fogja, hogy valóban megismerhet. Nincs olyan ember, akit ne gyötörnének időnként a félelmek. Még őt is, és éppen ezért fog megérteni téged.

szerelem személyiség teszt

A múlt tapasztalatai nem érvényesek a jelenre

Ezt árulja el a személyiségedről, ha a házakat láttad meg először a képen

A háttérben meghúzódó apró házak amellett, hogy élénk figyelemre utalnak, a személyiséged vonatkozásában elköteleződési szándékot jeleznek. Talán nem is mindenkor teszed ezt tudatosan, egyszerűen csak megtörténik veled, amikor szerelmes leszel. Azzal önmagában semmi gond nincs, amikor házat építesz, az viszont nem mindegy, hogyan egyensúlyozod ki. Az alapok nélkül épített ház könnyed összedőlhet. Ha a párod kalandvágyó, bátor és inspiráló társba szeretett bele, akkor ne lepődj meg, hogy faképnél hagyott, mert néhány hét után átváltoztál otthonülővé. Mutasd mindenkor azt, aki valóban te vagy és akkor az alapjaid is szilárdan megállnak.

személyiség teszt szerelem

Add önmagad, hogy szilárd alapokat építhess

Ezt fedi fel rólad, ha a középen ülő férfit láttad meg először

Úgy tűnik, nagyon erősen törekszel rá, hogy megfelelhess a párodnak, ha a képnek ezt a részletét pillantottad meg először. Az akarsz lenni, akiről a fejedben él egy kép, hogy tökéletes partnere lehet a szerelmednek. Képes vagy úgy tenni, és el is mondod neki számtalanszor, mennyire imádod a szusit, mert a párodnak az a kedvence, holott valójában ki nem állhatod a japán kajákat. A véleményedet, a nézőpontodat a párodéhoz igazítod, pedig a lelked mélyén nem értesz vele egyet. Légy inkább mindenkor önmagad, függetlenül attól, mit várna tőled a társad. A hazugság, az álság gyorsan kiderül, és csak magadat hozod kínos helyzetbe. Vállald fel a saját személyiségedet, és arra a párra találsz, aki igazán és olyannak értékel téged, aki te magad vagy.

szerelem személyiségteszt

Magadnak felelj meg, ne mások elvárásainak

(via your tango)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top