Horoszkóp

Ezektől a növényektől még a munka is jobban fog menni

Munkahelyi teljesítményünket számos szempont határozza meg.

Nem mindegy, hogy magányosan, egy szobában vagy a többi kollégával, esetleg otthon dolgozunk-e nap mint nap. Ezek és még számos körülmény hatással van munkánk produktivitására. De tudtad azt, hogy akár egy-egy virág is hatalmasat dobhat az energiáinkon?

Nyilván arról sokan lehet hallani, hogy a virágok megnyugtató látványt nyújtanak a szemnek, felfrissítenek, ráadásul jó az illatuk is. Figyelembe véve a virágok terápiás hatásait, ahogy azt a feng shui ősi tudománya írja le, a különböző cégek és vállalatok olyan virágokat és növényeket használnak, amelyek segíthetnek az irodai légkör javításában.

Dr. Rupa Batra Feng Shui szakértő a következő növényeket ajánlja munkahelyi környezetbe:

Az angol borostyán tökéletes az összes negatív energia enyhítésére, ráadásul időtlen időkig el lehet veszni gyönyörű színeiben. Batra szerint ideális esetben a mosdók közelében kell elhelyezni őket.

Az afrikai ibolya a reklámügynökségek és a PR-ügynökségek számára a legjobb. A feng shui úgy véli, hogy ez a virág segít a figyelemfelkeltésben, ezért a hirdetési osztályon érdemes elhelyezni őket.

A szegfű és a tulipán a dolgozók motivációját növelik elvileg, úgyhogy ebből érdemes több csokorral is felpakolni, és a bejáratnál, illetve a dolgozók asztalain elhelyezni.

A krizantém és a dália a gazdagságot szimbolizálja, ezért hol máshol lenne a helye, mint a pénzügyi osztályon. 

Astroyogi

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top