Horoszkóp

Ennyire dolgozol keményen a csillagjegyed szerint – 1. rész

Most kiderül, ki a munka hőse a 12 csillagjegy között.

Bak

A versenyt egyértelműen a Bak nyeri, aki megszállott munkamániás. Töménytelen mennyiségű terhet elbír a vállán, és ő az, akinél a mennyiség sem megy a minőség javára – kerüljön annyi túlórába, amennyibe kerül.

Vízöntő

A Vízöntő szeret nagyot álmodni, és szeretne minél sikeresebb lenni munkájában. Ezért pedig mindent meg is tesz, ami tőle telik.

Halak

Bár a Halak cseppet sincs híján tehetségnek és intelligenciának, mégis nehezen tudja a gondolatait egy célra összpontosítani. Így a kemény munkából könnyen lesz ábrándozás.

Kos

A Kos nagyon ambiciózus, kifejezetten a pénz motiválja. A gazdagság érdekében keményen hajt, azt viszont nehezen tűri, ha parancsolgatnak neki. Egyedül dolgozik a leghatékonyabban.

Bika

A Bikát sokan félreismerik, és lustának könyvelik el, pedig alapjában véve kitartó és szorgalmas jellem. Makacs természetéből adódóan kétféleképpen reagál a feladataira: ha tetszik neki, nem tágít mellőle, ha unalmasnak tartja, rá sem lehet venni.

Ikrek

Az Ikrek csak addig tűnhet lazának és linknek, amíg nem találja meg azt a hivatást, amit igazán szeret. Ha megleli, utána a legjobb munkaerő válik belőle.

astroyogi

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top