Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek titokban mindenkit gyűlölnek

Ezek a csillagjegyek titokban mindenkit gyűlölnek. Sőt előfordul, hogy nemcsak titokban, hanem nyíltan kimutatják az ellenérzéseiket. Ők lehetnek a legbosszantóbb, legundokabb szomszédok, ismerősök, azok az emberek, akik alapból is mindenen problémáznak. Leginkább saját magukkal van gondjuk, amit persze sosem ismernek be. Ezúttal kifejezetten érvényes, akinek nem inge, ne vegye magára ezt az őszinte horoszkópot.

A Skorpió nagyon tud gyűlölni

skorpió csillagjegy gyűlölet horoszkópNem állítható a Skorpióról, hogy ő soha senkinek nem okozna csalódást, ahogyan az is kétségtelen, ő a leggyanakvóbb típus. Nála senki sem ártatlan, egészen addig, amíg az ellenkezőjét nem bizonyítja. Arra viszont meglehetősen kevés az esély. Kívülről nagyon megbízhatónak és szavahihetőnek tűnik, közben igencsak lesújtó képet alakít ki magában rólad. Nagyon érzékeny típus, ezért sosem tudhatod, éppen mit mondtál vagy tettél, amivel a lelkébe gázoltál. Csak azt látod, nem szól hozzád, haragszik rád, és magában már bosszút forral. Soha nem bocsát meg, ha egyszer megbántottad, de a cinikus megjegyezései elől sem menekülhetsz. Egy idő után rájössz, ő az, aki nem felejt, és mindenkinél erősebb benne a gyűlölet.

A Bak titokban gyűlölködik

bak horoszkóp gyűlöl csillagjegyekA Bak visszafogott és szigorú stílusához nem illene, ha nyíltan felvállalná a gyűlöletét. A leginkább akkor gyűlik fel benne az indulat és a negatív érzelem, amikor többször is visszautasítják a javaslatait vagy megkérdőjelezik a szakértelmét. Úgy gondolja, a feladatait nagyszerűen végzi, ezért őt egyáltalán nem kellene ellenőrizni. Való igaz, ő az egyik legmegbízhatóbb csillagjegy, keményen, szívósan, szorgalmasan végzi a feladatait, ezért rettenetesen gyűlöli, amikor valaki nagyítóval vizslatja a munkáját. Nincs szüksége és csöppet sem igényli a kéretlen tanácsokat, javaslatokat, attól a mondattól pedig, hogy „szerintem, ezt így kéne csinálni”, végképp kiveri a hideg veríték. Ilyenkor érzi azt, hogy csupa idióta veszi körül, akiket persze szívből gyűlöl.

A Szűz a tapintatlanságot gyűlöli

szűz csillagjegy gyűlölet horoszkópA Szűz titokban a tapintatlan és meggondolatlan embereket gyűlöli a leginkább, de azokat sem kedveli, akik ellentmondanak a kérésének. A komolytalan emberektől szinte menekül, de az is könnyen kiüti nála a biztosítékot, amikor szórakozni szeretne, és a többiek lustasága okán nem talál magának partnert ehhez. Igencsak bosszantja, amikor a mosogatóban hagyod a koszos tányérokat, poharakat, vagy nem pakolsz el magad után. A gyűlöletét szó szerint a hátadon érezheted, amikor azt látja, hogy nem vagy képes az ő értelmi szintjéhez felemelkedni, és nem vállalod a felelősséget. Hajlamos túlgondolni mások viselkedését és reakcióját, ezért is érzi úgy, hogy a többiek figyelembe sem veszik, és nem értékelik őt igazán. 

A Vízöntő a hamis embereket gyűlöli

vízöntő csillagjegy gyűlölet horoszkópA Vízöntő kifejezetten jó abban, hogy mindenkit olyannak fogadjon el, amilyen. Amit viszont mindennél jobban gyűlöl, az a hamisság, a hazugság. Ösztönösen érzi és gyanítja, amikor valaki nem őszinte vele, vagy rejtegeti előle a valódi arcát. Ilyenkor kimutatja a foga fehérét, és mélységesen elítéli az illetőt. A zsémbes megjegyzések mellett a kioktatást sem tűri, azt pedig végképp nem, amikor kritika éri, hogy valamit rosszul csinál. A megjegyzéseket ellene irányuló támadásnak érzékeli, amit sosem hagy szó nélkül, keményen vág vissza. Ő az, aki sosem fog a kedvedért megváltozni, inkább játssza magában a sértődöttet még akkor is, amikor valójában oka sem lenne rá.

gyűlölet horoszkóp csillagjegyek

Ezek a csillagjegyek titokban mindenkit gyűlölnek (Thinkstockphotos)

(via your tango)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top