Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek nem rejtik véka alá a véleményüket

Nem mindenkit zavar az esetleg konfliktusba kerülés veszélye.

Bizonyos csillagjegyeknek semmi problémájuk nincs azzal, ha hallathatják a hangjukat, sőt. Némelyik szereti nyíltan, mindenki előtt hangoztatni a véleményét. Íme:

Kos
Legyen szó egy új munkáról, projektről vagy ügyről, a Kos ezt teljes szívvel és hanggal fogja tenni. Magabiztos és lelkes, ami lehetővé teszi számára, hogy hangos és büszke legyen. Nem fél felállni és vállalni a véleményét akár egy zsarnokkal szemben sem, vagy felszólalni valami olyannal kapcsolatban, amiben hisz.

Oroszlán

Vezető típus, még akkor is, ha nem próbál az lenni, és hallani kell őket. Szeretné, hogy az üzenete világos legyen, így nincs lehetőség a félreértésre. Szeret a figyelem középpontjában állni, és ha ennek az az egyik módja, hogy hangos legyen, az tökéletes a számára.

(Fotó: Unsplash)

Nyilas

Szereti felhívni az emberek figyelmét arra, hogyan érez, és ezt megosztani velük. Imádja megnevettetni a másikat, és sokszor a hangerejével fokozza a jó hangulat megteremtését. Ezt talán észre sem veszi, nála a hangerő inkább az őszinteségre való törekvés egyik kifejezője.

Vízöntő

Mindig, mindenhol az emberségességet hirdeti, és azért harcol  – ha kell, akár a legnagyobb hangerőt bevetve ehhez –, hogy a tömegekhez is eljusson. Nagyon nehéz figyelmen kívül hagyni, de pontosan ez a célja is, hogy ne kerülhessen ki senkinek a figyelme elől sem.

 

Your Tango

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top