Horoszkóp

Melyik ösvény vezet a boldogság felé? Lépj rá, hogy megtudhasd

Melyik ösvényre lépnél rá a legszívesebben? Melyik hívogat a legerősebben? És vajon melyik lehet az, amelyik a boldogságodhoz vezet? Válassz egyet a csodás képek közül, és megtudhatod, mit tartogat számodra a közeli jövő.

Ezek a csodás ösvények a boldogság mellett a személyiségedről is mesélnek. Melyikre lépnél rá, melyik ösvényen sétálnál végig a legszívesebben? És vajon milyen jövő várhat rád? Válassz egyet és mindenre fény derül.

ösvény boldogság spirituális üzenet személyiség teszt

Ilyen boldogság vár, ha az első ösvényre lépnél

erdei ösvény személyiség teszt boldogságErősen vonzódsz a furcsa és szokatlan dolgokhoz, ha ezen az ösvényen sétálnál végig a legszívesebben. Az egyediséget, a különlegeset keresed az életedben, mint például az út menti kék vagy lila színű virágokat. Ez az egyetlen virágos és a igazán meleg hangulatú útvonal valamennyi közül. A virágok a békét, a nyugalmat szimbolizálják, ugyanakkor pompázatos színeikkel, formáikkal derűs és vidám hangulatot is teremtenek. Ezek az értékek rád is pontosan ennyire jellemezőek. Akárcsak a választott ösvény, te is szelíd és megnyerő típus vagy. Egészen biztosan nagyon pozitív és fényes jövő fel visz az utad.

Ilyen boldogság vár, ha a második ösvényre lépnél

ösvény boldogság személyiség tesztHa ezen a lépcsős ösvényen sétálnál végig, egészen biztosan az igazán bátor és merész személyiségtípusba tartozol. Ez az egyetlen ösvény ugyanis, amelynek nem látod a végét, a többinél a távolba vezet az út, de itt csupán lépcsőket mászhatsz meg, és nem tudhatod, milyen magasra érsz. Rejtélyesnek tűnik, és valódi merészség rálépni egy olyan útra, melyről nem tudod, hová vezethet. Erősen vonz a titokzatosság, szívesen kockáztatsz, szinte a kalandok elébe mész. A jövőd most még pontosan ennyire titokzatos, de kétségtelenül csupa pozitív eredményre számíthatsz. Illik rád a mondás: aki mer, az nyer

Ilyen boldogság áll előtted a harmadik ösvényre lépve

ösvény személyiség teszt boldogságEz az út tűnik a legkeményebb talajnak, murvás, köves ösvényen haladhatsz végig, ha ezt a képet választottad. Nem látni pontosan, merre kanyarodik, hová vezet, viszont az újdonság, az izgalmak, a kihívás lehetőségét vetíti eléd. Olyan típus lehetsz, aki erősen vágyik a változásra, az újdonságra, a kihívásra és persze a teljesítményéért járó jutalomra is. A csendet, a nyugalmat keresed az életedben, az sem zavar, amikor egyedül töltöd az időt. Szinte biztosan nagyon szeretsz kirándulni, a természet különösen közel áll a lelkedhez. Nyers, ősi erő árad ebből az ösvényből, ahogyan ez a tulajdonság benned is megtalálható. A jövőd még formálódik a döntéseid szerint. Annyi bizonyos, hamarosan fontos döntést kell meghoznod.

Ilyen boldogság vár rád, ha a negyedik ösvényre lépnél

ösvény személyiség teszt boldogság spirituális üzenetCsodálatosan szép lombkorona ösvényre léptél, ha ezt a képet választottad. Ez az út ritka és szokatlan, a fák ugyanis csak elvétve érnek és nőnek egymásba mennyezetszerűen, hiszen a viharok gyakran tépázzák meg a magasra nőtt növényeket. Ez a bámulatos ösvény a régmúltba nyúló történetekről mesél. A szépség mellett ez a páratlan természeti jelenség lehet valamennyi közül a legvonzóbb, a leginkább hívogató. Talán sokat álmodozol vagy jársz gondolatban a felhők felett, és képzelsz el magadnak egy sajátos álomvilágot. Hajlandó vagy áldozatokat is hozni a szépségért, az élet örömeiért. A szépség a hagyományok ápolása különösen fontos értékek a számodra. Ez az ösvény rendkívül fényes, tiszta és nyílegyenes, akárcsak a jövő, ami vár rád. Akadályokkal, válaszutakkal sem kell számolnod.

Ilyen boldogság vár, ha az ötödik ösvényen sétálnál végig

ösvény boldogság személyiség tesztEz az ösvény a legszínesebb valamennyi közül. Olyan személyiség lehetsz, aki szívesen figyeli a változásokat. A természet ősszel káprázatosan alakul át, a legszebb pompájában ragyog. Megfigyelni ezt a káprázatos átalakulást, valódi örömet jelent a lelkednek. Önmagában a változás ötlete, gondolata is erősen inspirál téged, ahogy a pillangók transzformációja is lenyűgöz. Valósággal megbabonáz, ahogyan a hernyóból káprázatos lepke bújik elő. Az évszakok változását örömmel éled meg, sosem hangol le, amikor elmúlik a nyár, és helyébe lép az ősz, majd a tél. Az ösvény kanyarog és az út végét sem láthatod. Annyi bizonyos most még, hogy a jövőt illetően nagyon fontos döntés előtt állsz.

Ilyen boldogság vár a hatodik ösvényre lépve

ösvény személyiség teszt spirituális üzenetA hatodik ösvény a legsejtelmesebb, a legtitokzatosabb. Egy picit sötétebb a többinél, és azt sem láthatod, hová vezet. Bátorságról, ugyanakkor titokzatos személyiségről is árulkodik, ha ezen az úton keresed a boldogságot. Inkább befelé forduló, magányos típus lehetsz, mintsem a zajos társaságokat, a zsúfolt helyeket keresnéd. Szívesen elmélkedsz, az élet mélyebb összefüggéseire keresed a válaszokat. Nem könnyen nyílsz meg, csak a hozzád igazán közelállókkal osztod meg a lelked. Kevés barátod van, de hozzájuk nagyon erősen ragaszkodsz, hűséges, kitartó és nagyon megbízható társ vagy. Nem mellesleg bámulatosan tudsz titkot tartani. A jövőd egyelőre hasonlóan titokzatos és kiszámíthatatlan, mint ez az ösvény, de az biztos, ha végigjárod, a megérdemelt jutalom sem marad el.

(via) (fotók: Thinkstockphotos)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top