Horoszkóp

Meglepő tények a csillagjegyedről, amiket eddig nem tudtál – 1. rész.

Igen, tudjuk, a Rákok érzelmesek. Most valami újat mutatunk.

Ha ismered és követed a horoszkópodat, akkor biztosan tisztában vagy azzal, hogy milyen személyiségjegyeket szoktak asszociálni az egyes csillagjegyekhez – ezek legnagyobb része már-már közhelyszámba megy: a Rákok szuper érzékenyek, a Szüzek rendmániások. A Mérlegek döntésképtelenek, a Bikák olyan makacsak, mint az öszvér… vagy mint a bika. A sort persze nagyon sokáig lehetne folytatni. Most olyan, kevésbé ismert tulajdonságokat mutatunk, melyek ugyanúgy jellemzőek lehetnek az egyes csillagjegyekre – csak talán kevesebb szó esik róluk. Kétrészes sorozatunk első részét olvashatjátok.

A Vízöntő adja a legjobb tanácsokat

A Vízöntők őszinte, független elmék, akiknek ugyanakkor arany szívük van. Ők azok, akik képesek kimondani az igazságot még akkor is, ha az nem kellemes, ami azt is jelenti, hogy igen értékes tanácsokat tudnak adni.

A Halak mindig segít

A Halakat általában intuitív, empatikus és kedves csillagjegyként ismerik. Azt azonban nem mindenki tudja, hogy kivételesen segítőkész emberekről van szó. Mindegy, hogy költöztetésről vagy megoldhatatlan matekpéldáról van szó, a Halak mindig segíteni fog.

A Halak mindig segít. Fotó: Pexels

A Kos nem fél megtenni az első lépést

A Kos magabiztos, lelkes és szenvedélyes csillagjegy, amelynek szülöttje nem fél a kezdeményezéstől. Ő az, aki csókot kezdeményez, vagy aki felhozza a problémákat egy barátságban, még mielőtt túl késő lenne.

A Bika szeretetnyelve a testi érintés

A Bika nagyon gyakorlatias, felelősségteljes és türelmes jegy, ugyanakkor nagyon érzékiek is a szülöttei. Gondoltad volna például, hogy egy ölelés vagy egy csók mennyit jelenthet nekik? A Bika testi érintésen keresztül tudja a legjobban kifejezni a szeretetét, és hasonló intimitást szeret kapni cserébe. Ha ilyen csillagjegyű a társad, már egy simogatástól is jobb napja lehet, vagy ha reggel, felkelés előtt összebújva pihentek még egy kicsit.

A Bika szeretetnyelve a testi érintés. Fotó: Pexels

Az Ikrek szinte mindenben tehetséges

Az Ikrek állandóan kíváncsi, és szeretne fejlődni – és pont ezért szinte mindenben remekel, amit csak kipróbál. Adottsága van ahhoz, hogy gyorsan megértse az új gondolatokat és elsajátítsa az új képességeket. Fotózás, főzés, filozófia – az Ikrek bármelyiknek mesterévé képezheti magát.

A Rák számára az óceán az igazi terápia

A Rák hűséges, empatikus és érzelmes jegy. Kevéssé ismert tény azonban, hogy a Rákok a legjobban az óceán közelében érzik magukat. A víz jelenléte egészen megfiatalíthatja a jegyet, főleg, ha megterhelőbb időszakon megy keresztül. Szóval ha ismersz olyan Rákot, aki éppen maga alatt van, vidd el a tengerhez vagy óceánhoz, és örülj a változásnak.

A Rák számára az óceán az igazi terápia. Fotó: Pexels

Folytatása következik! 

Forrás: PopSugar

Kiemelt képünk: Pexels

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top