Horoszkóp

Mit látsz a képen először? Ezt mindenképpen tudnod kell, hogy boldog lehess

A párkapcsolatban nagyon sok pozitív és negatív tulajdonságod kerülhet felszínre. Párod spirituális küldetése valójában az, hogy tükröt mutatva hívja fel a figyelmedet a legfontosabb értékeidre vagy a hiányosságokra. Ez a különleges személyiségteszt a boldogság megtalálásában segít, rávilágít ugyanis a párkapcsolatban talán még fel sem ismert vagy titkolt gyengeségedre. Nos, mit látsz a képen először? És milyen igazán lényeges információt tudhatsz meg ezúttal magadról? Kihagyhatatlan teszt következik.

A feladat most sem bonyolult, csupán nézd meg ezt a szokatlan képet, és döntsd el, mit látsz rajta először. Melyik részlet villan fel előtted? Kérlek, ne csapd be magad, és a valóban elsőként megpillantott képhez tartozó leírást olvasd el. Nos, mit látsz a képen először? És vajon mi az Achilles-pontod avagy személyiséged legsebezhetőbb része a párkapcsolatban?

személyiség teszt párkapcsolat gyengeség szerelem

Ezt árulja el a személyiségedről, ha anyát és gyermekét pillantottad meg először a képen

Ha ezt részletet láttad meg először a képen, egészen bizonyosan hangsúlyos szerepet kap a család az életedben. Miközben a modern világban a család sajnos egyre kisebb jelentőséggel bír, nálad az még mindig alapvető értéknek számít. A család szeretete és fontossága nagyszerű, de szinte bizonyosan rányomja bélyegét a párkapcsolatodra is. A család fontos, és természetesen ne fordulj el a szüleidtől, a szeretteidtől, mégis felnőttként érdemes lenne meghúznod a határokat. Nem feltétlenül kell figyelembe venni a család véleményét a saját párkapcsolatodat illetően, sőt, utóbbinak kellene elsőbbséget élveznie az életedben. Mégis a párodat sorolod a család mögé, ez pedig számos ellentét, konfliktus forrása lehet. Ne a család szemén keresztül lásd, ki az a társ, akit igazán megérdemelsz. Erről neked kell döntened.

személyiség teszt párkapcsolat gyenge pont

A gyenge pontod minden bizonnyal a család és elsősorban a szüleid

Ezt árulja el rólad, ha a férfiarcot láttad meg először a képen

Ha a férfi arcát láttad meg először a képen, olyan személyiségtípus lehetsz, aki akkor érzi magát valóban biztonságban, ha kellő távolságot tart a többiektől. Akár a visszautasítástól tartasz, szégyenlősségből vagy félelemből teszel így, mindenképpen fontos tudnod, ahhoz,  hogy közel kerülhess másokhoz, elsősorban önmagadon kell dolgoznod. Persze csöppet sem könnyű magadról beszélni, az érzéseidet átadni, pedig a boldog kapcsolatnak ez mindenképpen alapvető része. A távolságtartás nagyszerű abban az esetben, ha kívülről szeretnéd látni vagy elemezni az emberi kapcsolatokat, de a romantika felé ez az út biztosan nem juttat el. El kell engedned a félelmeket, a védelmet adó öklöket engedd le, és lassan, óvatosan közelíts a párod felé. A felületes beszélgetésekben nagyszerűen megállod a helyed, ami kifejezetten jól jöhet, amikor rendezvényeken, partikon kell feltalálnod magad, de ezekből a kapcsolatokból ritkán születnek tartós szerelmek és érzelmek.

személyiség teszt párkapcsolat szerelem gyenge pont hiányosság

A távolságtartással nehéz tartós és komoly kapcsolatot kialakítani

Ezt fedi fel a személyiségedről, ha a gyümölcsöt szüretelő alakot látod a képen

Ha ez a furcsa és szokatlan részlet keltette föl a figyelmedet első ránézésre, elmondható rólad, számodra a karrier, a siker mindennél fontosabb. Már gyermekként is pontosan tudtad, mivel szeretnél majd foglalkozni, mit szeretnél kezdeni az életeddel. Talán abban változott valamit a véleményed, hogy mennyi pénzt akarsz keresni, de az elszántságod, a céljaid biztosan ugyanolyan erősek, mint korábban. Nagyszerű tulajdonság, hogy pontosan tudod, mit akarsz elérni az életedben, a karrierben pedig a lehető legmagasabb lépcsőfokra szeretnél jutni, csak közben elhalad melletted az idő, és lemaradsz a legnagyszerűbb érzésekről. Kétségtelenül bármit megvalósíthatsz és sikerre vihetsz a munkádban, ugyanakkor a szerelem, a társas lét hasonlóan fontos szerepet érdemelne az életedben.

szerelem párkapcsolat személyiség teszt gyenge pont hiányosság

A karrier mellett a szerelemre is szakíts időt

Ezt árulja el a személyiségedről, ha a madarakat vetted észre először a képen

Ha a madarakat láttad meg a képen először, olyan ember lehetsz, aki hajlamos a fellegekben járni. Az álmodozással sajnos nem segítesz magadon, hiszen a való élet egészen másról szólhat, mint a kép, ami a fejedben él, ahogyan azzal sem juthatsz előrébb, hogy szándékodban sem áll feladni a személyiségednek ezt a részét. Képes vagy a világot, a környezetedet a sajátos szemszögből látni és olyanná alakítani, hogy abban igazán biztonságban és jól érezhesd magad, ami nagyszerű tulajdonság és adottság. Álmodozónak lenni valójában azt jelenti, hogy egészen egyedi és különleges módon pillantasz a világra. Amikor ugyanis a saját magad alkotta valóságodba menekülsz, nem kerülheted el a fájdalmas csalódásokat. Ugyanez történik a szerelemben is. Hogyan találhatnál az igazira, ha esélyt sem adsz a párkapcsolatra, mert nem bízol eléggé a leendő/jelenlegi párodban?

személyiség teszt szerelem párkapcsolat

Az álmodozás nem segít, hogy boldogulj a való életben

Ezt fedi fel a személyiségedről, ha az elégedett arcot láttad meg először

Ha ezt a békés és nyugodt arcot láttad meg először a képen, olyan típus lehetsz, aki szinte mindig két lépéssel előre gondolkodik. Nálad mindennek pontosan meghatározott a helye, és akkor érzed magad igazán jól, amikor előre bebiztosítod a lehetőségeket. Az élet időnként lehet kaotikus, kiszámíthatatlan, stresszes, te arra törekszel, hogy még ezeket is mindenkor kézben tarthasd. Az előretervezés, a szervezés valóban segíthet a stresszt megelőzni, csökkenteni, de a szerelem érzését nem tudod megtervezni. A párkapcsolat sikere érdekében próbáld meg elengedni a tervezés iránti vágyat, az érzéseket úgysem tudod irányítani, inkább tartsd kézben az életed többi részét. A szerelem hatalmas aréna, amit nem irányíthatsz, hagyd az érzéseket maguktól áramolni, éld meg valóban és ne kontrolláld azokat.

szerelem párkapcsolat személyiség teszt gyengeség

Az érzéseket nem tudod irányítani

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top