Horoszkóp

Ezeknek a csillagjegyeknek fontosak a hagyományok

Egyes csillagjegyek számára fontosabb a társadalmi normák követése.

Íme azok a csillagjegyek, melyek jobban kötődnek a hagyományokhoz.

Bak

Gyakran szükségük van egy tervre, amiben sokat segít nekik a hagyományosság. Egyes Bakok nagyon konzervatívak mind a hitüket, mind a pénzügyeikben való gondolkodásukat tekintve. A család központi szerepet tölt be az életükben, de ez nem azt jelenti feltétlenül, hogy ne élnének az újfajta családi dinamikákkal. 

Rák

Olyan értelemben hagyományosak, hogy hűségesek például. Erős a hitük, de ez nem feltétlenül vallásos jellegű. Sokkal inkább a zene vagy a természet áll vallásuk középpontjában, de bármi legyen is a hitük forrása, követik, és bíznak abban, hogy ezek az eszmék irányítják őket.

Forrás: ThinkstockPhotos

Bika

Hajlamos azt hinni, hogy ha keményen dolgozik, akkor megjutalmazzák, ami eléggé hagyományos gondolkodásra vall. Nagyon világos elképzelésük van arra, hogy mi legyen az életükkel, és határozott lépéseket is tesznek céljaik és ambícióik megvalósítására. 

Szűz

Kényelmet talál a hagyományosban, de ez nem azt jelenti, hogy szó szerint betartja a hagyományokat. Megkérdőjelezi, kutatja és megvizsgálja a hit minden oldalát, mielőtt úgy döntene, hogy betartja. A Szűz nem fog vakon követni semmit és senkit sem. Ha valamiben hisz, akkor biztos lehetsz benne, hogy sokáig tartott számukra, hogy igazságként fogadják el azt. 

Oroszlán

Általában vezetők, nem pedig követők, különösen, ha hagyományosnak kell lenniük. Az évek során átadott hagyományokat általában magukévá teszik. Érezniük kell a köteléket a családjukkal és közösségükkel.

Your Tango

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top