Horoszkóp

Ez az 5 csillagjegy tudja, hogyan kaphat meg mindent

Ezek a csillagjegyek a legtudatosabbak. A horoszkóp szerint pontosan tisztában vannak a képességeikkel, és persze azzal is, hogyan szerezzék meg könnyedén mindazt, amire igazán vágynak, hogyan kapják meg, amit akarnak, hogyan érjék el a céljaikat. Vajon te is köztük vagy? Minden részletre fény derül.

A Kos kézben tartja a dolgait

kos csillagjegy siker horoszkópA Kos azért képes mindent könnyedén megszerezni az életében, és azért olyan bámulatosan sikeres, mert kiválóan ismeri fel és oldja meg a saját problémáit, sőt amikor úgy kívánja a helyzet, másokéval is egyszerűen boldogul. Született vezető és főnök, aki mindenkor kézben tartja, megfelelően irányítja a munkatársait, és persze a feladatokat is következetesen behajtja rajtuk.

A Szűz a legjobbat akarja

szűz horoszkóp sikeres csillagjegyekA Szűz ígéreteiben vagy döntésében sokan sajnos a rosszindulatot sejtik és feltételezik. Pedig valóban nincsenek hátsó szándékai és a rosszindulat is távol áll tőle, mégis szúrós kritikáját többen félreértik és vonnak le téves következtetést. Ő csak jobbat és többet akar. Tény és való, nem lehet, meg nem is érdemes neki ellenállni és ellentmondani, ezért valójában mindig eléri másoknál, amit igazán szeretne.

A Mérleg maximalista

mérleg sikeres csillagjegy horoszkópA Mérleg a Szűzhöz hasonlóan maximalista típus. Addig nem fejezi be a feladatokat, amíg nem érzi, azok úgy tökéletesek, ahogyan elképzelte. Ezért a szokásosnál is több időt tölthet, mire a munka végére jut. Sokan figyelmen kívül hagyják az elvárásait, a kéréseit, őt viszont mindez csöppet sem érdekli. És ki nevet a végén? Persze, hogy a Mérleg, mert elérte és megvalósította, amit akart.

A Skorpió pontosan tudja, mit akar

skorpió csillagjegy horoszkópA Skorpió határozott és magabiztos csillagjegy, pontosan tudja, mit és hogyan akar, őt lehetetlenség legyőzni. Amikor ellenállásba ütközik, csöppet sem türelmes és kedves a többiekkel, ezért megesik vele, hogy magára marad a feladatokkal. Nem bánkódik egyáltalán, mert így pontosan tudja azt is, amit végül letesz az asztalra, az úgy tökéletes, ahogyan megálmodta. Könnyedén átlát másokon, így azt is tudja, hogyan manipuláljon.

A Halak valódi művész

halak horoszkóp sikeres csillagjegyA Halak valódi művész abban az értelemben, hogy csodás alkotásokat hoz létre, de abban is, hogy elérje másoknál mindazt, amit igazán akar. Csak finoman javasol valamit, a többiek mégsem tudnak neki ellentmondani, mert ő szinte szó szerint bemászik az ember bőre alá, aztán már csak arra eszmélnek, hogy olyasmit is megtettek neki, ami eredetileg szándékukban sem állt volna. 

horoszkóp sikeres csillagjegyek

Ezek a csillagjegyek mindent megszereznek, amire csak vágynak (Thinkstockphotos)

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top