nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Horoszkóp
Ez a csillagjegy az utolsó leheletéig szeret

Ez a csillagjegy az utolsó leheletéig szeret

Ez a csillagjegy bámulatosan ragaszkodó és odaadó típus. A romantikus és igazán harmonikus párkapcsolat híve, számára mindennél fontosabb a tisztelet, az elismerés, a megértés és a támogatás. Ő az, aki az utolsó leheletéig szeret, és talán pontosan emiatt szenved olyan sokat. A horoszkópból kiderülnek a részletek. Te is ebben a csillagjegyben születtél?
Kari Szilvia
Kari Szilvia
f Ajánlom

A Rák mindenkinél jobban szeret

rák csillagjegy horoszkópA szelíd és érzelmes Rák az egyik olyan csillagjegy, aki a legelkötelezettebb a párkapcsolata iránt. Valójában semmire sem vágyik jobban, mint megértő, szerető társra, gyerekekre, családra. Olyan otthon él a képzeletében, amelyben végtelen a szeretet, a hűség és a rajongás, de ő képes feláldozni magát, hogy mindezt meg is valósítsa az életében. Nagyon tud szeretni, de ez nem jelenti azt, hogy nagyon gyorsan szerelmes is lesz. Az első randevúkon alaposan kielemzi magában a lehetséges partnert, és amikor valóban úgy érzi, ő lehet az igazi, akkor engedi át magát a romantikának, az érzelmeknek.

A Rák nagyon sokat ad

A Rák valóban nagyon sokat ad a párkapcsolatban, de azért nem feltétlenül csak önzetlenségből és nagylelkűségből teszi mindezt annak ellenére, hogy ezek a tulajdonságok mindenképpen jellemzik őt. Valójában több mindent is elvár viszont a szerelmétől. A gondoskodásért, a figyelemért, a végtelen bizalomért, az odaadó szerelemért cserébe anyagi és leginkább érzelmi támogatást. Az is igaz, amikor nem kapja meg mindazt, amit annyira szeretne, hajlamos megsértődni és visszahúzódni a páncéljába, párját pedig inkább elkerüli a konfliktussal és a nézeteltéréssel együtt. Nem könnyű őt visszarángatni a való világba.

A Rák sokat csalódik

Amikor a Rák úgy érzi, veszélybe került a párkapcsolata, valahogy sosem felnőttként dönt a továbblépésről. A szakítást nagyon fájdalmasan éli meg, képtelen túltenni magát az érzelmeken, hosszú ideig a múltban ringatja magát, hajlamos lehet dacos kisgyerekként viselkedni. Amilyen erősen tud szeretni, pontosan olyan mélyen szenved. Kifejezetten ragaszkodó típus, aki a szeretteihez, de a fájdalomhoz, a szenvedéshez is pontosan ilyen erősen ragaszkodik. Nagyon nehezen enged el, nagyon nehezen lép túl az érzelmeken. Mert ő valóban az utolsó leheletéig szeret. Minél többször törik össze a szívét, annál óvatosabbá válik, és annál inkább retteg az újabb csalódástól. 

rák csillagjegy horoszkóp párkapcsolat

A Rák az utolsó leheletéig szeret (Thinkstockphotos)

(via)

Megosztás Facebookon