nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Horoszkóp
Ezeknek a csillagjegyeknek a macskájuk a legfontosabb

Ezeknek a csillagjegyeknek a macskájuk a legfontosabb

Néhány csillagjegy maga is egy állat nevét képviseli, nem meglepő, hogy fontos szerepet tölt be házi kedvencük az életükben. Például egy macska.
NLCafé
f Ajánlom

Vannak, akik azt állítják, egyenesen lelki társként tekintenek cicájukra. Oké vagy nem oké, ezek a személyek, nem meglepő módon, sokszor bármilyen emberi kapcsolatuk elé helyezik négylábú kedvencüket. Íme, melyek ezek a csillagjegyek.

Bika

A legjobbak legjobbjaival szereti körbevenni magát, legyen szó társról, barátról vagy a legszebb bútorról. Nincs ez máshogy a macska kiválasztásánál sem, a tökéletes kell neki. Ha pedig már megvan, akkor rendkívül odaadóan gondozza, és rengeteg időt tölt vele. 

Forrás: ThinkstockPhotos

Rák

Úgy kezeli a macskáját, mintha az a gyermeke lenne. Igen, el is kényezteti rendesen. Nagyon szereti, ha van kit ápolni és gondozni, csak ne ember legyen. Ők hajlamosak arra, hogy korlátozzák a szeretet iránti igényüket. 

 

Oroszlán

Tudja, hogy mindig, minden körülmények között számíthat kedvencére, ezért akármilyen kemény napja is van a munkahelyén, vagy rossz a kedve, amikor hazaér, tudja, hogy macskájára mindig számíthat.

Bak

Egyike a legambiciózusabb jeleknek, ami azt jelenti, hogy mindig a következő nagy dobást keresi. Az események részévé akar válni, a sűrűjében szeret lenni, nem szeretne kimaradni semmiből sem. Ezért tesz is, ha kell, harcol, csak hogy elérje a célját. Talán emiatt kedveli jobban macskája társaságát, akivel nem kell megharcolnia a legtöbb dologért.

Halak

Otthonülős típus, akinek a tökéletes este egy netflixes sorozatból, egy tál popcornból és a kanapén elheverésből áll. Jobban szeret egyedül lenni, nem keresi a másokkal való interakciót, sokkal jobban érzi magát a macskája társaságában. 

 

Your Tango

Megosztás Facebookon