nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Horoszkóp
Ez a 3 csillagjegy csöppet sem megértő

Ez a 3 csillagjegy csöppet sem megértő

Ezek a csillagjegyek csöppet sem megértőek. Pedig első ránézésre nem is feltételeznéd róluk mindezt. Nagyon is segítőkésznek, gondoskodónak, elfogadónak tűnnek. Miért állítja róluk mégis mindezt a horoszkóp? Az elgondolkodtató részletekre máris fény derül. Te is köztük vagy? És a párod?
Kari Szilvia
Kari Szilvia
f Ajánlom

A Kos magának való és ellenszenves

kos horoszkóp nem megértő csillagjegyekA Kos alapvetően merész, feltűnő, nagyon bátor és rendkívül független típus. A három tüzes csillagjegy egyikeként ugyanakkor hajlamos alábecsülni robbanékony és heves természetét. Valódi barátokat sem szerez könnyedén, mert előfordul, hogy kissé durván, erőszakosan próbálja érvényesíteni a saját véleményét vagy közelít a többiek felé. Akivel igazi barátságot köt, természetesen ismeri a pozitív és nagyon is megnyerő oldalát. Gyakran mégis a nyerseség és a bosszantó éntudata jellemzi a viselkedését. A párkapcsolatában törekszik ugyan a megértésre, de a lelke mélyén nagyon sokat kell dolgoznia, hogy felülkerekedjen a saját önzőségén. Tudatosan próbál gondoskodó és figyelmes lenni. Amikor igazán szerelmes, szerencsére a lelkesedése, a benne lángoló tűz kihozza belőle a legjobb tulajdonságokat is.

A Rák túlzottan önző, hogy megértsen

rák horoszkóp önző nem megértő csillagjegyekA gondoskodó Rákról nem is hinnéd, mennyire önző lehet, ilyenkor pedig a megértés is igencsak hiányzik belőle. Vizes csillagjegyként rendkívül mélyen és intenzíven érez, nagyon érzékeny típus. Amikor elöntik az érzelmek, úgy manipulálhat, hogy észre sem veszed, fel sem tűnik, milyen érzelmi játszmát űz veled. Nagyon vonzó csillagjegy, hiszen könnyű vele azonos hullámhosszra hangolódni, eleinte nagyon kedves és segítőkész, olyan, mintha a lelkedben olvasna. Egy idő után mintha minden kedvesség elpárologna belőle, magának való lesz, nem érdekli, hogyan érzel, és megértést sem mutat irántad. Saját magára gondol, azt nézi, neki mi és hogyan a legmegfelelőbb. Talán hihetetlennek és igencsak meghökkentőnek tűnhet, hogy valójában mit rejt az egyik legkedvesebb csillagjegy sötétebbik oldala. 

Az Oroszlán kicsit sem megértő

oroszlán horoszkóp magának való önző nem megértő csillagjegyekAz Oroszlán bátor, elbűvölő, lehengerlő, önálló, nagyvonalú és meglehetősen magabiztos típus, legalábbis alapvetően jellemzők rá ezek a pozitív tulajdonságok. Ugyanakkor egyáltalán nem érdekli, mit gondolnak róla mások, született vezető és irányító karakter, aki azt sem bánja, ha inkább tartanak és félnek tőle a többiek. A párkapcsolatban sem képes uralkodni az érzelmein, egyáltalán nem egyszerű őt kezelni. Egyrészt, mert megköveteli magának a kitüntető figyelmet, másrészt mert mindent és mindenkit irányítani, uralni akar. Még ha nem is értesz vele mindenben egyet, jobb, ha legalább úgy teszel, mintha elfogadnád a véleményét, mert őt csöppet sem érdekli a tiéd. A részvét, az együttérzés finoman szólva sem tartozik az erősségei közé. Ahhoz túlzottan is büszke, hogy beismerje a hibáit vagy a tévedését.

nem megértő csillagjegyek horoszkóp

Ezek a csillagjegyek csöppet sem megértők (Thinkstockphotos)

(via)

Megosztás Facebookon