Horoszkóp

Ilyenek a csillagjegyek a munkában

Azt, hogy miben vagyunk jók, a horoszkópunk is befolyásolja.

Manapság már vannak olyan cégek, akik a HR-es mellett szakképzett asztrológust is foglalkoztatnak, hogy a leendő munkavállalókról pontosabb képet kaphassanak. Azonban nem kell ahhoz asztrológia-szakértőnek lenni, hogy ezeket a belátásokat hasznosíthassuk.

A lényeg az, hogy mindenki másban tehetséges, és a horoszkópunk akár arra is rámutathat, hogy milyen irányba induljunk el a karrierünkkel, illetve hogy melyek azok a területek, ahol fejlődésre lenne szükségünk.

A Levegő jegyek (Mérleg, Vízöntő, Ikrek) kiváló kommunikátorok. A Víz szülötteinek (Rák, Halak, Skorpió) az az erőssége, hogy gyorsan kiismerik társaikat, ugyanakkor könnyű velük dolgozni, mert nagyon empatikusak. A Tűz jegyek magabiztosak, szenvedélyesen és nagyon gyorsan dolgoznak (ilyen az Oroszlán, a Kos és a Nyilas). A Föld jegyek azért is kiváló munkaerők, mert türelmesek, képesek a részletekre is figyelni, és kiváló üzleti érzékük van (Bika, Bak, Szűz).

Fotó: Pexels

Általánosságban az is elmondható, hogy a Bakok, Kosok és Skorpiók dolgoznak a legkeményebben, őket követik a Szüzek, Oroszlánok és Vízöntők. A legsértődékenyebbek a Bikák, Mérlegek és Rákok, míg a Halak, a Vízöntő, az Ikrek és a Mérleg a legkreatívabb jegyek közé tartoznak. A Bika, a Szűz, a Bak és a Kos a legrendezettebbek – ők biztosan nem fognak elfelejteni egy határidőt sem.

Szintén érdekes, hogy a legjobb vezetők általában az Oroszlánok, Vízöntők, Kosok és Bakok közül kerülnek ki. A Mérleg, a Halak és a Vízöntők kiválóan működik a békebíró szerepében, ők azok, akik a legügyesebben harmonizálják a különböző álláspontokat. A Bikával, a Kossal és az Ikrekkel ugyanakkor érdemes vigyázni, mert hamar eldurran az agyuk – ilyenkor van szükség például egy Mérlegre, hogy megnyugtassa őket. A leggondoskodóbb csillagjegyek a Rák, a Szűz és a Halak – ők mindenki problémájával hajlandók foglalkozni.

Fotó: Pexels

És ezt lehet várni a munkahelyen a különböző csillagjegyektől:

Rák: Gondoskodó, érzékeny, örül, ha segíthet. Ha azonban megbántják, visszavonul a csigaházába.

Mérleg: Erős igazságérzete van, és mindig a saját feje után megy, ugyanakkor kreatív, és tele van szeretettel.

Halak: Számára az az optimális, ha mindenki elégedett a környezetében. A kreativitása hajtja, és imádja a változatosságot.

Bak: Üzleti szemléletű, precíz partner, aki a minőséget a mennyiség elé helyezi.

Vízöntő: Ők azok a vezetők, akik a közjóért dolgoznak, ugyanakkor alkalmazottaik sokszor hidegnek látják őket.

Fotó: Pexels

Ikrek: Kíváncsi, beszédes, imád utazni vagy gyerekekkel dolgozni, néha azonban nem egyszerű vele megtalálni a hangot.

Skorpió: Nagyon érzéki kisugárzású ember, aki jól kezeli a stresszt, és könnyen átérzi kollégái helyzetét.

Kos: Néha kicsit nyersnek tűnhet, mert – hogy időt spóroljon – nagyon őszintén és minden köntörfalazás nélkül beszél. Egyszerre több projektet is futtat.

Bika: Értékeli a szép munkakörnyezetet, a finom ételt, és nagyon gondoskodó, azonban lassan áll kötélnek, ha változásról van szó. Irtózatosan makacs tud lenni.

Szűz: Nála mindig rendben van a könyvelés, és sokat törődik másokkal is. Gyakran maximalista, aki – épp emiatt – nehezen fejezi be a dolgait.

Nyilas: Kalandkereső és karizmatikus, de a részletek helyett csak az összkép érdekli. Kiváló tanár lehet belőle, és szeret utazni.

Oroszlán: Néha annyira magabiztos, hogy az már-már az arrogancia határát súrolja, ugyanakkor kiváló vezető, minden buli szíve, akinek nagyon sok figyelemre van szüksége.

Forrás: Astrology Answers

Kiemelt képünk illusztráció. Fotó: Pexels

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top