Horoszkóp

Válassz egy állatot, megmondjuk, mire van most szükséged az életedben!

Jól gondold át a döntést!

A sámánenergiához számtalan módon tudunk kapcsolódni, hiszen az őselemekkel és az állat- és növényvilággal is együtt kell működnünk ahhoz, hogy elérjük céljainkat.

Válassz egy állatot az alábbiak közül, hogy megtudd, milyen sámánenergiára lenne szükséged az életednek ebben a szakaszában! Jól gondold át a döntést!

Fotók: Pexels

1. Kék szajkó

A kék szajkók méretük ellenére eltökélt és harcias kis állatok, akiket senki nem állít meg, ha a szeretteiket vagy a családjukat fenyegeti veszély. Mostanában neked is hasznos lenne átvenni a madár harcias életmódját: ez most nem a megadás ideje. Állj ki azért, ami tényleg fontos neked, és ne hagyd, hogy elvegyék tőled azt, ami jogosan a tiéd.

Fotó: Pexels

2.Teknős

Éppen egy olyan periódusodban vagy, amikor jól jönne egy kis védelem a külső hatások, például gonosz szavak ellen. Lehetséges, hogy tudatosan kell alakítanod a környezetedet, és neked magadnak kell figyelned arra is, hogy minél kevesebb időt tölts egészségtelen élethelyzetekben.

Fotó: Pexels

3. Méh

Ha a méhet választottad, itt az ideje, hogy munkához láss, és elindulj az álmaid felé! A méhek keményen dolgoznak, te se állj meg, csak ha elérted a célod. Ne feledd azonban: a méhek csapatban dolgoznak. Nem neked egyedül kell megoldani mindent, de kérdezd meg magadtól, hogy olyan emberek vesznek-e körül, akik tudnak és akarnak segíteni!

Fotó: Pexels

Forrás: Gostica

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top