Horoszkóp

Ezen a hétvégén összetűzésbe kerülhet a vehemencia és a meggondoltság

Ezen a hétvégén összetűzésbe kerülhet a vehemencia és a meggondoltság. Mindkét tábor indulatosan lép fel. Szerencsére vasárnap Merkúr, a kommunikáció bolygója elindul előre.

KOS: A Kos Hold garancia az aktivitásra. Szóval ne fogd vissza magad: menj sportolni, kirándulni, bulizni! Szombaton még régi, ismert helyekre, majd vasárnap fedezz fel újakat! Javasolja Merkúr.

BIKA: Titokzatos folyamatok zajlanak benned és körülötted. Nem azért kell titkolóznod, hogy becsapj másokat, hanem azért, hogy megvédd a titkaikat. Ne csodálkozz, ha ezt fárasztónak érzed!

IKREK: Ismét a pénz és a kiadások aggasztanak, amit 3 nehéz fényszög jelez. De ne törd a fejed! Vasárnap bolygód, a Merkúr befejezi a hátrálást, és elindul előre, ami neked is lendületet ad…

RÁK: Amikor bolygód, a Hold a Kosban jár, egyszerre lehetsz energikus és ingerlékeny. Ezt a környezeted értetlenül fogadja. Vagyis bármikor kipattanhat egy vitát okozó szikra. Jó, ha tudsz erről…

összeillő csillagjegyek horoszkóp

OROSZLÁN: Totál fel leszel dobva hétvégén. Nem izgatnak problémák, nem érdekelnek mások, főleg, ha nyafognak. Igazad van: élvezd a pörgést, a ritmus, a szenvedélyt! Ez vagy te. Ettől vagy vonzó…    

SZŰZ: Megmérgezed az egész hétvégét, ha folyton a pénzen jár az eszed. Csinálhatsz ingyenes programot is: séta, biciklizés. Vasárnap Merkúr tanácsára hallgatva menj olyan helyre, ahol még nem jártál.

MÉRLEG: Ellenállhatatlan leszel hétvégén. Miközben ellenállhatatlanul fogsz vonzódni valakihez. A tavasz, a jó idő elhozza a szerelmet. Kérdés, hogy nyitott vagy-e, nyithatsz-e új szerelemre…

SKORPIÓ: Nem kell otthon gubbasztanod. Akkor se, ha balesetveszélyes bolygóállások lesznek az égen. Félelem helyett elég az óvatosság. Mindig mindenhol közlekedj körültekintően, és nem lesz baj!

NYILAS: Ugye, nem szégyelled, hogy élénken él még benned egy gyermek, aki kreatív, és tele van ötletekkel? Pont ezt a részedet kell aktivizálnod, ha jól akarod érezni magad a bőrödben hétvégén.

BAK: Számíts rá, hogy ezen a hétvégén a családod gondoskodni fog róla, hogy másra ne, csak rájuk jusson időd! Közben az otthonoddal is kéne foglalkoznod. Emellé kihívás bepréselni a kikapcsolódást…

VÍZÖNTŐ: Utazhatnékod lesz. Merkúr, a közlekedés bolygója vasárnap elindul előre, és ekkor téged „csúzliból lőnek ki”. Amennyiben nem indulhatsz azonnal, legalább keress szép helyeket az interneten!

HALAK: Csak akkor fogod élvezni a hétvégét, ha nem folysz bele mások viszályába. A bolygók szerint erre hajlamos leszel. De ne tedd! Se neked, se nekik nem tenne jót. Mindenkinek jobb, ha kimaradsz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top