Horoszkóp

3 embertípus, akire szükséged van az életben

Életünk során rengeteg kapcsolatot alakítunk ki. Nem mindegyik fontos, de némelyik egész életünkre kihathat.

Ha engem kérdez bárki, mi az élet értelme, akkor biztos, hogy a kapcsolatokra szavazok. Tök mindegy, hogy családi, szerelmi vagy baráti, jó dolog emberekkel körülvenni magad. Bár a legtöbb kapcsolat szerepet játszik személyiségünk, karakterünk fejlődésében, egyes viszonyok speciálisabbak a többinél. Íme az a háromfajta ember, akiket jó, ha megtalálunk életünk során.
 

1. A lelki társad

A lelki társunk az, akivel passzolunk minden szinten. Nem feltétlenül szerelem, nem kell, hogy ellenkező nemű legyen. Képtelenség mellette kínosan érezni magunkat. Ez nem azt jelenti, hogy mindig boldog és konfliktusmentes a kapcsolatunk vele, hanem hogy a nehezebb, vitákkal teli időszakokat is meg tudjuk oldani végül, és csak megerősödünk tőlük mind a ketten. Nem kell mindennapi kapcsolatban lennünk vele, sőt hónapok, akár évek is eltelhetnek úgy, hogy nem látjuk egymást, mégis, mikor újra összefutunk, ugyanott tudjuk folytatni, ahol anno abbahagytuk.

empátia személyiség teszt

2. A tükröd

Nem, nem a fürdőszobai, bár az is jól jön néha. A tükör az a személy, aki kendőzetlenül mondja el neked a dolgokat, úgy, ahogy vannak. Őszinte és becsületes veled, és nem érdekli, hogy esetleg árt az érzéseidnek. De nem azért, mert nem törődik az érzéseiddel, hanem azért, hogy formáló hatással legyen rád.

 

3. Az őrangyalod

Mentor és tanár, aki útmutatást ad. Inspirációt, bátorítást és visszajelzést nyújt, segít a küzdelmeidben és a fejlődésedben. Ez lehet egy családtag, egy tanár, egy edző, de akár egy vallási figura is. 

Gostica

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top