Horoszkóp

Ez az 5 csillagjegy valódi drámakirálynő

Ezek a csillagjegyek valódi drámakirálynők. Hogy mégis mely tulajdonságaik vagy milyen viselkedésük okán állítja róluk mindezt a horoszkóp, a részletekből kiderül. Vajon te is köztük vagy? Igaznak érzed a jellemzést?

A Rák érzelmi drámát folytat

rák csillagjegy drámakirálynő horoszkópA Rák nem fél attól, hogy megmutassa az érzelmeit. Konok és szívós csillagjegy, általában nagyon gondoskodó, erősen törekszik, hogy minél többet és jobbat adhasson. Időnként ugyanakkor őt is elöntheti a versenyszellem, és igencsak hajlamos lehet az érzelmekkel játszani és manipulálni. A hangulata gyakran követhetetlenül ingadozik. Amikor nem kapja meg a számára oly fontos érzelmi támogatást és figyelmet, könnyedén kiborul, és ilyenkor adja elő a nagyjelenetet. Sérelmeit a legváratlanabb pillanatban zúdítja a többiekre, akik leginkább csak értetlenül figyelik a mélységesen drámai előadást. Alapvetően nagyon kedves és szeretetreméltó csillagjegy, de ehhez vissza kell őt rántani a realitásba.

Az Oroszlán a legnagyobb drámakirálynő

oroszlán csillagjegy drámakirálynő horoszkópAz Oroszlán nyerhetné a dráma királynője címet, és nem csupán azért, mert imádja, ha csak rá irányul a figyelem. Meggyőződése, hogy mindenből a legjobbat, a legtöbbet érdemli. Szenvedélyes csillagjegy, csak éppen ő az, aki képtelen a szenvedély és a dráma között különbséget tenni. Amikor ugyanis nem az történik, amit a fejébe vett vagy elképzelt, hihetetlenül gyerekesen viselkedik, ilyenkor repül minden, ami a kezébe kerül. Követelőző, akaratos és meglehetősen dacos típus, aki nem tűri az ellentmondást, ráadásul arra is hajlamos, hogy a legapróbb megjegyzésből is hatalmas lufit fújjon. Viszont ha megkapja, amit akar, a legbájosabb és -elbűvölőbb nagymacska a világon.

A Skorpió a legszenvedélyesebb csillagjegy

skorpió csillagjegy drámakirálynő horoszkópA Skorpió középső neve ‘szenvedély’ is lehetne. Ő az élet minden területét szenvedéllyel éli, nemcsak a szerelemben és a szexben perzselődik fel valósággal a szíve és a lelke, hanem mindenben, amit tesz és érez. Rendkívül állhatatos, kitartó csillagjegy, viszont amikor elborítják az érzelmek és leginkább a düh, jobban teszed, ha gyorsan menekülőre fogod. Pillanatok alatt robban és lesz ideges, agresszív, miközben félelmetesen intenzív érzelmi drámát él meg. Minden apróságot, elejtett megjegyzést, sérelmet felnagyít és a fejedhez vág, valósággal ön- és közveszélyesnek tűnik. Ne is próbálj vele ilyenkor beszélgetni, ne csitítgasd, hagyd, hadd ordítsa ki magát, aztán amikor lehiggadt, újra a szexi és bájos arcát mutatja.

A Nyilas drámaian dumálja ki magát

nyilas csillagjegy drámakirálynő horoszkópA Nyilas imádja az életet, alapvetően nagyon pozitív szemléletű csillagjegy. Ennek ellenére nála is előfordulnak színpadi jelenetek, ami ugyanakkor nem feltétlenül jár valamilyen sérelemmel. Persze, mindez nem azt jelenti, hogy ő sosem lenne ideges, vagy sosem érzi megbántottnak magát. Ő az, aki elképesztően sokat beszél, gyakran meggondolatlanul mond ki dolgokat, amivel aztán rendre bajba sodorja magát. Elképesztően teátrálisan képes a monológokat előadni, jócskán felnagyítva apróbb és lényegtelennek tűnő dolgokat. Nem könnyű ilyenkor kibírni mellette. Az viszont biztos, a hosszú beszédben tudatosan próbálja kijavítani az elkövetett hibát, mert szeretné szebbé tenni a többiek életét.

A Vízöntő ránézésre nem tűnik drámakirálynőnek

vízöntő csillagjegy drámakirálynő horoszkópA Vízöntőről kevesen gondolnák, hogy még ő is hajlamos a drámázásra. Vidám, könnyed, nagyon szabad lélek, akiről inkább a lazaságot feltételezik a legtöbben. Van egy „engem nem érdekel” hozzáállása, és éppen ez az, ami igazi drámakirálynővé teszi őt is. Úgy tesz, mintha hidegen hagynák a körülötte folyó történések, a megkülönböztető figyelemre sem vágyik különösebben, de nála is elszakadhat időnként a cérna. Kiszámíthatatlanok az érzelmi kitörései, ezért valójában sosem tudni, mikor robban fel. Amikor ez megtörténik, na akkor kezdődik a dráma. Viszont gyorsan lehiggad, amikor rádöbben, hogy valójában semmi oka a látványos előadásra. Érdemes időt adni, hogy kitalálja, valójában mi is a világgal a problémája. Ha rájött, pillanatok alatt visszatér a korábbi kerékvágásba. 

drámakirálynő horoszkóp

Ezek a csillagjegyek valódi drámakirálynők (Thinkstock)

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top