nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Horoszkóp
Melyik bőségfát választod? Érdekes jóslat vár rád

Melyik bőségfát választod? Érdekes jóslat vár rád

Képzeld el, hogy valahol az álmok varázslatos világában káprázatos és csodás fák pompáznak. Az egyik fa ágai a pénztől roskadoznak, a másikét a legkülönfélébb és legzamatosabb gyümölcsök húzzák le. Melyiket választanád, melyik fa termését szüretelnéd le? És vajon mit árul el a választásod rólad? Mit üzennek, mit jósolnak a bőségfák? Máris kiderülnek a részletek.
Kari Szilvia
Kari Szilvia
f Ajánlom

Nézd meg a bőségfákat, és döntsd el, melyikről szüretelnéd le a gyümölcsöket. Izgalmas jóslatot, választ olvashatsz. Felkészültél?

bőségfa személyiség teszt spirituális jóslat üzenet

A pénzzel teli bőségfát választottad

bőség fa személyiség teszt jóslatIgazán pozitív hírek várnak rád, ha a pénzzel teli bőségfát választottad. A nem túl távoli jövőben bámulatos változást tapasztalhatsz az életedben, amelyet követően nagyon sokan irigyen tekintenek majd rád. A legjobb, ha óvatos leszel, és inkább senkinek sem beszélsz az életedben történt különleges lehetőségről. A társasági életben egyre magabiztosabb leszel, és az is biztos, hogy a hozzád leginkább közelállók őszinte támogatását is élvezheted. Szükség esetén segíthetnek a problémák kezelésében is. Kétségtelenül megtapasztalod az életedben a bőséget, ugyanakkor nem biztos, hogy az érzés hosszú távon is boldoggá tesz majd téged. A valódi bőséget ugyanis nem csupán a pénz jelenti. Amikor rádöbbensz erre az igazságra, másként tekintesz az életre, és a boldogságot is máshol kezded el keresni.

A gyümölcsökkel teli bőségfát választottad

bőségfa személyiség teszt spirituális üzenet jóslatKülönleges jóslat vár rád, ha ezt a bőségfát választottad. Nagyon sokat fogsz kapni a nem túl távoli jövőben. De nem pénzt és nem is gazdagságot, nagyon sok örömet, boldogságot, szeretetet. A pénzügyek miatt sem kell különösebben aggódnod, bár az is igaz, a bőséget nem feltétlenül a pénzben éled meg. Ennek ellenére nyílnak lehetőségek előtted az anyagi fejlődéshez. Amiben ugyanakkor ténylegesen érezheted  a növekedést, az a boldogság, az elégedettség érzése lesz. Nagyon szerencsésnek érezheted majd magad, hiszen olyan érzések ébrednek benned újra, melyeket már hosszú ideje nem tapasztaltál. Mindegy, hogy egyedül élsz vagy a pároddal, a párkapcsolati problémák szertefoszlanak. Előbbi esetén párra találsz, utóbbinál elmélyülnek közöttetek az érzések. A valódi bőség érzése járja át a lelked.

(via) borító: Thinkstock

Megosztás Facebookon