nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Horoszkóp
Melyik állat fejezi ki leginkább a lelked? – 2. rész

Melyik állat fejezi ki leginkább a lelked? – 2. rész

Az asztrológia ügyes eszköz lelkünk még jobban való megismeréséhez.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

A csillagjegyek megmutatják az alapértékeinket, személyiségünk legjellegzetesebb vonását. De vajon ha választhatnánk, milyen állatok lennénk? 

Mérleg
Olyanok, mint a farkas, aki gondosan mérlegeli a lehetőségeit. Kiegyensúlyozott lények, akik jól működnek másokkal, és nagyon barátságosak. Társaságban szeret inkább utazni, mintsem egyedül, talán azért is van ez így, mert jól tud együttműködni. Hűséges, kitartó társak.

Skorpió
Rendben, a skorpió is állat, de a legtöbb hasonlóságot mégis az aligátorteknősökkel mutatják. Utóbbi lenyűgöző teremtmény, a körülötte lévők mindig érdeklődnek iránta, minél többet szeretnének megtudni róla, hiszen burok veszi körül, amibe gyakran szeret visszahúzódni. 

áprilisi horoszkóp

Ezek a csillagjegyek megszenvedik az áprilist

Nyilas
A Nyilas egyfelől a mitologikus egyszarvút képviseli. Maga is egyfajta misztikus ember, aki nehezen elérhető, megtévesztő és titokzatos. De ami a lelkét illeti, leginkább a vidra képviseli, aki független, de roppant hűséges, ha szerelmes. 

Vízöntő
A víz hordozójaként a jel a delfin lelkére emlékeztet: kalandos, szórakoztató és szabad. Arra sodródik, amerre az áramlás viszi, ritkán fél a spontán dolgoktól. Okos, intelligens, nagyon kíváncsi, de előfordul, hogy néha félénk. A delfinek csak az agyuk felét használják alvás közben, így még a pihenőidő alatt is éberek maradnak.

Halak
A Halak szelíd szelleme jól ismert, emellett az intuíció és a bölcsesség irányítja még akkor is, ha megijed a nála agresszívabb, erősebb személyektől. 

Astrology Answers

Megosztás Facebookon