Horoszkóp

Milyen hosszú a kisujjad? Árulkodik a személyiségedről!

Pillants a kezedre, és ismerd meg jobban a személyiséged!

Nemcsak a szemünk vagy a szánk formája árulkodik a személyiségünkről, hanem még a kisujjunk is. Ezzel a teszttel kiderítheted, rólad mit mesél a kisujjad hossza.

Vizsgáld meg, melyik képre hasonlít leginkább a kezed, majd görgess tovább az eredményért!

A

Az érzéseidet megtartod magadnak, nehezen nyílsz meg. Szívesen mutatod magad erősebbnek, mint amilyen valójában vagy. A hazugságot viszont megveted, és bár sokan arrogánsnak tartanak, valójában hatalmas szíved van, és gyakran segítesz másokon. Szorgalmad és kitartásod segít, hogy mindent befejezz, amibe belefogsz.

B

Kicsit félénk és tartózkodó vagy, legalábbis nehezen kezdeményezel a kapcsolatokat illetően. Ha szerelmes vagy, nincs más gondolatod, mint a másik. Ez az elhivatottság nem csak a szerelemre igaz: ha valamit elhatározol, azt megvalósítod. Rettegsz attól, hogy megbántanak. A titoktartás mestere vagy, és igazi kősziklaként állsz a legnagyobb káoszban is.

C

Te sosem tartasz haragot, és felhúzni sem tudnak olyan könnyen. Bár nyitott vagy, a meglepetéseket nem kedveled. Az erős egód miatt hajlamos vagy parancsoló hangnemben beszélni, de a bocsánatkérés sem esik nehezedre. A problémáidat megpróbálod magad megoldani, mielőtt segítséget kérnél.

shared

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top