Horoszkóp

Ezt az öt csillagjegyet lehetetlen megérteni

Egyetértesz?

Néha úgy érezzük, hogy azonnal egy hullámhosszra kerülünk valakivel: megért minket, és mi is megértjük őt. A következő öt csillagjegynél azonban a kölcsönös megértés és elfogadás csak kemény munka árán jöhet létre.

1. Rák

A Rákokról köztudott, hogy nehéz lépést tartani hangulatingadozásaikkal, néha viszont azt sem egyszerű kitalálni, hogy éppen mi zaklatta fel őket. A család nagyon fontos a Rákok számára, és sokszor ez okozza érzelmi viharaikat is. Ráadásul a Rák nagyon nehezen lép tovább a múlton, képes például évekig rágódni egy rosszul sikerült félmondaton vagy egy buta hibán, amit vétettek. Ha túlgondolják a dolgaikat, még jóval az események után is dühösek lehetnek. A Rákot csak úgy tudjuk megérteni, ha rájövünk, minden, amit tesz, a szív dolgaihoz kapcsolódik.

Fotó: Pexels

2. Skorpió

Egyetlen oka van annak, hogy nehéz eligazodni a Skorpión. Az, hogy ő így akarja. A Skorpió nagyon összetett, titkolózó egyéniség, aki már-már manipulatív is tud lenni. Az élet minden területén szenvedélyes, és nála nincs olyan, hogy valamiről csak úgy megfeledkezünk. Ő maga is beismeri, hogy megszállott és bosszúálló tud lenni, de ha bajba kerülsz, ő harcol majd érted a legkeményebben. Kifejezetten élvezi a konfliktushelyzeteket, bátran vitába száll a kedvedért bárkivel.

3. Vízöntő

A Vízöntő talán a leginkább rejtélyes jegy. Sokan azért nem értik őket, mert nem mutatják ki az érzelmeiket, máskor viszont azért ütköznek falakba, mert kiemelkedő intelligenciájuk miatt szó szerint más nyelvet beszélnek, mint a többi ember. A Vízöntők nagyon függetlenek, nem is érzik szükségét, hogy magyarázkodjanak bárkinek is, így ha valaki nem érti meg őket, nos, az az ő baja. A helyzetet bonyolítja, hogy néha csak azért csinálnak valamit, ami egyébként egyáltalán nem jellemző rájuk, hogy egy kis pezsgést csempésszenek az állóvízbe.

Fotó: Pexels

4. Halak

A Halaknak rendkívül élénk a fantáziája. A környezetük néha éppen ezért nem érti meg őket, mert éppen egy fantasztikus ötleten dolgoznak, és nem érnek rá a felszínes csacsogásra. Szavak helyett inkább műalkotásokkal fejezik ki magukat, az ihletük nem kifejezetten nyelvi jellegű. A Halak néha zsémbesnek tűnhet, de ha történetesen éppen te vagy a társa, hidd el, nem veled van baja, valószínűbb, hogy saját magára dühös. A Halakat könnyű megbántani, viszont nem adják ki sértettségüket, inkább mélyen eltemetik, ami később akár a viselkedésüket is teljesen megváltoztathatja. Magukon kívül mindenkivel kedvesek, épp ezért nem egyszerű felfejteni, hogy mi jár a fejükben.

5. Ikrek

Vannak, akik azzal magyarázzák az Ikrek kiismerhetetlenségét, hogy a csillagjegy természetéből adódóan kétarcú. Ez az elképzelés azonban hibás, mindössze annyi történik, hogy az Ikrek villámgyorsan tud ugrálni a különböző hangulatai között. Nagyon okos, és könnyen lázba hozza egy izgalmas beszélgetés, de könnyen elunja magát, ezért következetlennek és szétszórtnak tűnik. Ha azonban hajlandó vagy ellazulni, és átadni az Ikreknek az irányítást, mindenki jobban jár. Nem kell teljesen megértened őt ahhoz, hogy élvezd a vele töltött időt.

Forrás: YourTango

Kiemelt kép: Pexels

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top