Horoszkóp

6 erős jelzés, hogy az angyalok tanítanak téged

Előfordult már veled, hogy furcsa, megmagyarázhatatlan érzeteket, jeleket tapasztaltál magadon? Nem értetted, mi történt veled, valahogy semmi sem olyan volt, mint korábban. Aztán mégis bámulatos változások történtek veled. Talán éppen az agyalok tanítottak téged, csak nem voltál mindennek tudatában. Ha ezeket a jeleket tapasztalod vagy érezted már, akkor biztos lehetsz benne, angyali irányítás és útmutatás alatt állsz.

1. angyali jel: mérhetetlen vágyat érzel a tudásra

Fogalmad sincs miért, de elönt a tudásvágy, szinte szomjazol az információra. Talán korábban nem különösebben szerettél tanulni, most egymást követően végzed el a különböző spirituális tanfolyamokat. Szenvedélyesen tanulsz, fejlődsz, inspirálódsz, és mindez belülről, magától jövő késztetés. Ne lepődj meg, ha ezt a furcsa érzést tapasztalod magadon, az angyalok pontosan ilyen lelkesek tanítanak, és vezetnek be téged a valódi tudás és bölcsesség birodalmába.

2. angyali jel: drámaian változik a hangulatod

Alapvetően kiegyensúlyozott típus vagy, mégis azt veszed észre magadon, hogy az utóbbi időben folyamatosan változik a hangulatod. Az egyik nap könnyűnek, frissnek, energikusnak érzed magad, a másik napon pontosan ennyire vagy lehangolt, fáradt, enervált. Az egyik nap nyitott vagy a spirituális életmód és információk iránt, míg a következőn csak azt hiszed, amit a szemeddel látsz. Kételkedsz még az angyalok létezésében is. Ilyenkor jusson eszedbe, ez egy újabb jelzése, hogy az angyalok erősen tanítanak és formálnak téged. 

3. angyali jelzés: egyre több kérdés merül fel benned

Hirtelen megkérdőjelezel mindent, amiben addig hittél, vagy amit az életről gondoltál. Újabb és újabb kérdések merülnek fel benned, keresed, kutatod, próbálod megtalálni a válaszokat. A barátokkal viszont egyre kevésbé találod a hangot, valahogyan egészen más dolgok foglalkoztatnak téged, mint őket. Nem érted, mi történhetett. Azt sem, hogy te változtál, vagy ők lettek mások. A válasz egyszerűbb, mint sejtenéd, az angyalok éppen tanítanak és üzeneteket továbbítanak neked.

angyali útmutatás tanítás jelek

Ezek a jelek mind arra utalnak, hogy az angyalok tanítanak téged (Getty)

4. angyali jel: jobb akarsz lenni

Amikor úgy érzed, nem vagy elég méltó, nem vagy elég jó, vagy nagyon kevésnek gondolod, amit az életről tudsz. A valódi igazságot kutatod, tudni szeretnéd, ki is vagy a lelkedben valójában. Egészen másra vágysz, mint korábban, egyre kíváncsibban szemléled magad, egyre jobb és elégedettebb szeretnél lenni. Az angyalok ilyenkor az elfogadásra, saját magad szeretetére tanítanak.

5. angyali jelzés: ellentmondásokba ütközöl

Míg korábban sosem tapasztaltál hasonlót, mostanában egyre gyakrabban érzed, hogy valami nincs rendjén. Felfigyelsz a saját hibáidra, esetleg a többieké ütközik ki nagyon erősen. Azt sem érted, miért törnek fel benned ezek az érzések, de abban biztos vagy, valahogyan meg kell azokat oldanod. Nem hagyhatod többé figyelmen kívül, ami veled történt, történik. Ez a különös érzés az angyali tanítás újabb jelzése.

6. angyali jel: rendkívül érzékennyé válsz

Ez az érzékenység nem feltétlenül jelenti azt, hogy nagyon könnyen meghatódsz, inkább különböző és szokatlan jelekre figyelsz fel magad körül. Biztosan korábban is megvoltak ezek, mégsem tűntek fel. Egyre inkább belelátsz mások valódi érzéseibe, és a szavak mögöttes értelmét is könnyedén felismered. Mindez nem véletlenül történik veled, egyre érzékenyebb és fogékonyabb lettél az angyali üzenetekre.

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top