Horoszkóp

Meghökkentően pontos 4 ajtó teszt. Kipróbálod?

Különleges és rendkívül izgalmas személyiségtesztre invitálunk. Csak válaszolj az egyszerű kérdésre, kövesd az utasítást és magad is meglepődsz, milyen találó választ és leírást kapsz önmagadról. Készíts elő papírt és ceruzát, és máris kezdődhet a legpontosabb teszt, amivel valaha találkoztál. Íme, a négy-ajtó-személyiségteszt. Ha felkészültél, kezdődhet a játék.

Mielőtt hozzáfognál ehhez a bámulatos személyiségteszthez, állj meg egy képzeletbeli épület előtt, ahol ezeket furcsa és szokatlan formájú és színű ajtókat látod. Nézd meg valamennyit, aztán döntsd el, melyik ajtón lépnél be elsőként. Jegyezd fel a papírra az ajtó színét. Melyik lenne a következő, amelyiket kinyitnád? És a harmadik? Végül melyik az utolsó ajtó? Miután felállítottad a végleges sorrendedet, csak azt követően görgess a kép alá.

Meghökkentően pontos 4 ajtó teszt. Kipróbálod?

Ezt jelentik a különböző színű ajtók

  • a fehér ajtó – a magánélet
  • a fekete ajtó – a halál, a végzet
  • a rózsaszín ajtó – a szerelem
  • a kék ajtó – a hivatás, a munka

Nézd meg a papírra írt sorrendet, és az alapján válaszd ki, majd olvasd el a személyiségedre érvényes leírásokat. Ha például a sorrended 1 – kék, 2 – fehér, 3 – rózsaszín, 4 – fekete, akkor értelemszerűen az első leírásnál a kék, a másodiknál a fehér, a harmadiknál a rózsaszín, míg az utolsónál a fekete ajtóra vonatkozó magyarázat érvényes a személyiségedre.

Ezt mondja el rólad, ha elsőként

  • a fehér ajtót nyitottad ki: magabiztos ember vagy, figyelsz önmagadra, a saját vágyaidra és igényeidre is.
  • a rózsaszínű ajtót nyitottad ki: nagyon valószínű, hogy úszol a boldogságban, szerelmes vagy éppen, de legalábbis nagyon boldog a párkapcsolatod.
  • a kék ajtót nyitottad ki: a karriered, a munkád élvez elsőbbséget az életedben, a vágyad, hogy minél több pénzt kereshess, és minél sikeresebb légy.
  • a fekete ajtót nyitottad ki: könnyen előfordulhat, a depresszió nyomaszt téged mostanában, de legalábbis erősen befelé forduló típus lehetsz. A fekete ajtó általában kedvezőtlen fizikai állapotot, betegségeket jelez.

Ezt mondja el a személyiségedről, ha másodikként

  • nyitottad ki a fehér ajtót: nem feltétlenül önmagad és a saját igényeid a legfontosabbak, az viszont bizonyos, hogy kellő önbizalommal, önértékeléssel rendelkezel, és alapból is jóban vagy önmagaddal.
  • nyitottad ki rózsaszínű ajtót: érzelmileg egyensúlyban vagy, hiszen a párkapcsolatod is harmonikus, vagy mert alapvetően is kiegyensúlyozott, nyugodt a személyiségtípusod.
  • a kék ajtót nyitottad ki: meglehetősen sok időt töltesz a munkával, a karriered építésével, háttérbe szorítva az életed más, fontos területeit. Az is lehetséges, a munkával töltöd ki a magánélet hiányait.
  • a fekete ajtót nyitottad ki: valamit kerülsz az életedben. Ez a választás nem annyira súlyos, mintha elsőnek írod fel, de még mindig igencsak jelentős. Gondod végig, mi az, amivel nem nézel szembe az életedben, olyan probléma, amit inkább kerülnél. A tinik gyakran teszik második helyre a fekete ajtót, mert nem akarnak szembenézni a kamaszkor változásaival.

Ezt árulja el a személyiségedről, amennyiben harmadikként

  • lépnél be a fehér ajtón: önmagaddal vélhetően nem vagy elégedett, nem igazán szereted magadat. Hajlamos lehetsz borúsan, pesszimistán tekinteni az életedre. Nem igazán értékeled a saját sikereidet. Próbáld meg észrevenni az élet szépségeit, és legfőképp a saját értékeidet.
  • a rózsaszínű ajtón lépnél be: a párkapcsolatod vélhetően meglehetősen unalmas és egyhangú lehet vagy elzárod magadtól a szeretetet. Te sem adsz, és úgy érzed, téged sem szeretnek.
  • a kék ajtót nyitnád meg: elégedett vagy a munkáddal, kényelemben, biztonságban érzed magadat, az életedet.
  • a fekete ajtót nyitnád ki: szenvedsz az életed valamelyik területén. Ez a terület pedig pontosan az, amit a negyedik ajtóként jelöltél meg. Melyik ajtót nyitnád meg utoljára? Ott hiányzik valami az életedből, azon a helyen érdemes változtatnod, hogy az életed ismét teljes, kerek és egész lehessen.

Ezt árulja el rólad, ha negyedikként

  • nyitnád ki a fehér ajtót: úgy tűnik, teljesen feladtad a magánéletedet. Sok nő rangsorolja a fehér ajtót az utolsó helyre, mert teljesen elveszítette önmagát a felelősség hálójában. Önmaga elé helyezi az otthoni feladatokat, a család, a gyerekek, az unokák vagy a párja igényeit. Szinte feláldozza magát a szeretteiért. Nagyon sebezhető helyzetről árulkodik ez a sorrend.
  • a rózsaszínű ajtót nyitnád ki: menekülsz az érzelmek elől vagy azért, mert a párkapcsolatodban nem igazán találsz örömet, vagy azért, mert a szerelem, a házasság most egyáltalán nem fontos az életedben.
  • a kék ajtót nyitnád ki: nem szereted a munkádat, a mindennapos feladatokat csupán kötelességből és a megélhetésedért végzed, de örömet nem lelsz benne.
  • a fekete ajtón lépnél be: fizikailag és lelkileg is egészséges ember vagy, vannak vágyaid, céljaid az életedben.

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top