Horoszkóp

Ilyen anya vagy a kínai horoszkópod szerint – 2. rész

A kínai horoszkóp nem hónapok, hanem évek szerint határoz meg tizenkét jegyet, melyek mindegyike különböző tulajdonságokkal jellemezhető. Most megnézheted, hogy a kínai horoszkópod szerint milyen édesanya vagy – vagy éppen hogy milyen anyuka leszel. A második rész következik.

A kínai horoszkóp nem hónapok, hanem évek szerint határoz meg tizenkét jegyet, melyek mindegyike különböző tulajdonságokkal bír. Most megnézheted, hogy a kínai horoszkópod szerint milyen édesanya vagy – vagy éppen hogy milyen anyuka leszel. A második rész következik.

Az 1. rész itt találod!

Nyúl: A Nyúl fantáziája gyakran megszalad. Imád esti mesét olvasni a gyerekeinek, és legalább annyira élvezi a történeteket, mint a kicsik. A Nyúl anyák nagyon jó mesemondók, akik ugyanakkor a természet szeretetét is továbbadják gyermekeiknek. Néha előfordul, hogy nem elég szigorúak velük, ilyenkor gyermekeik rendetlenek lehetnek.

Sárkány: A Sárkány anya – a jegy nevéből adódóan is – meglehetősen tüzes és védelmező. Ha ki kell állni a gyermekei mellett, biztosan lehet rá számítani, de a napi házimunka untatja, ezért néha belefárad, hogy a nap 24 órájában mintaanya legyen. Ha azonban megfelelő segítséget kap, csodálatos édesanya lehet.

Képünk illusztráció. Fotó: Pexels.

Ló: Ennek a jegynek rengeteg energiája van, ezért gyermekeit is sportokra és egészséges versenyszellemre neveli. Remekül motivál és mindig kész egy újabb kalandra, viszont néha talán túlságosan is spontán. Az anyaság néha előre tervezést jelent, a Ló anya azonban szívesebben rögtönöz.

Disznó: A Disznó anya szeret a gyermekei fantáziájára hatni, és nagy szeretettel veszi körül őket. Áhítattal figyeli, ahogy gyermekei beszélni tanulnak, majd segít nekik a házi feladatok megírásában. Rossz tulajdonsága, hogy sokszor túlaggódja a dolgokat: mi lesz, ha felmászik oda, leesik és betöri a fejét? Mi lesz, ha véletlenül megeszi a mosószert és beteg lesz tőle? Jellemzően ilyen kérdéseken töri a fejét. Éppen ezért hajlamos rátelepedni gyermekére.

Képünk illusztráció. Fotó: Pexels.

Patkány: A Patkány anya tele van érzelmekkel, és szeretné a gyermekeit folyamatos simogatásokkal biztosítani arról, hogy ő mindig ott lesz nekik. Imád ölelgetni, és ezt a gyerekek nagyon szeretik benne. Ugyanakkor könnyen megijed, depressziós lesz, és a lehető legrosszabbat képzeli el. Ezért néha egy kicsit túl sok lehet. A legjobb tanács a Patkány anyák számára az, hogy fogadják el, a gyermekeiknek egy nap el kell hagyniuk a családi fészket.

Képünk illusztráció. Fotó: Pexels.

Kakas: A Kakas anya szabálytisztelő; ő az, aki minden szülői értekezleten az első sorban ül, és aki figyel, hogy a gyereke el ne felejtse a házi feladatot. Néha azonban hajlamos saját magát a családja elé helyezni, ilyenkor kell valaki, aki emlékezteti a feladataira.

Forrás: Popsugar

Kiemelt kép: Pexels

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top