Horoszkóp

Ezek a kristályok hozzák meg a nyugalmad, ha feszült vagy

A felesleges, látszólag leküzdhetetlen feszültség időnként elkerülhetetlen része az életünknek.

Az autó lefullad, a gyerek beteg lett, a pasid szakított veled, és még ki is rúgtak. Megannyi feszült helyzet váltja egymást az életünkben, és sajnos ez így van rendjén, különben semmi izgalmat nem találnánk. Nyilván történnek olyan fájdalmas események, amiket sosem kívánnánk még az ellenségünknek sem, de a kisebb feszültségeket megpróbálhatjuk mi magunk orvosolni. Aki hisz az asztrológiában és az ezotériában, az tudja, hogy az asztrológia, a számmisztika vagy például a tarot mellett a kristályok is hatékonyak lehetnek energiáink megtisztítására és megújítására.

 

Ametiszt

Az ametiszt fizikailag és érzelmileg is gyógyító kő. Nagyon jól enyhíti az izmok feszültségét, ezért érdemes a merev vállakra helyezni, és csak érezni a felszabadító energiáját, ahogy enyhíti az izmok merevségét.

Lepidolit

Ez a kő olyan, mint egy meleg csésze tej az elme számára. Amikor a gondok a fejünket negatív ciklusba terelik, egyre nehezebb aludni. Helyezz egy darab lepidolitot a párna alá vagy az éjjeliszekrényedre, és hagyd, hogy az ólmos fáradtság és álmosság rád nehezüljön. 

Aventurin

Meditációhoz érdemes használni ezt a követ, amely elősegíti a belső csendet, illetve abban is segít, hogy két lábbal a földön álljunk egy kaotikus világ közepette. Helyezd az aventurint a bal tenyeredbe, csukd be a szemedet, és fordítsd a figyelmed a benned rejtőző, békés tulajdonságokra.

holdkő angyal kristályok       ametiszt angyalok kapcsolat      rózsakvarc angyal kapcsolat      smaragd angyal kapcsolat

Lítiumkvarc

Ez a hegyikristály egyedülállóan segít a depresszió és a szorongás enyhítésében, és hatástalanítja a régóta bennünk élő dühöt és szomorúságot.

Szelenit

Rendkívül erős kő, amely ellazítja az érzékszerveket. A szelenit tökéletes a feszültség által kiváltott fejfájásokra, mivel megragadja a fájdalmakat, és ártalmatlan, semleges anyagként a légkörbe bocsátja azokat. 

Astrology Answers

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top