Horoszkóp

Ilyen anya vagy a kínai horoszkópod szerint – 1. rész

Nézd meg, mit mondanak rólad a csillagok!

A kínai horoszkóp nem hónapok, hanem évek szerint határoz meg tizenkét jegyet, melyek mindegyike különböző tulajdonságokkal jellemezhető. Most megnézheted, hogy a kínai horoszkópod szerint milyen édesanya vagy – vagy éppen hogy milyen anyuka leszel.

Kecske: A Kecske anyák tele vannak szeretettel és támogatással. Ha a Kecske évében születtél, maga vagy a megtestesült anyai törődés, ugyanakkor képes a gyermekével együtt játszani is, és tudja, mikor kell nemet mondani.

Kutya: A Kutya anya az a típus, akinek mindig a gyermeke az első. Általában még főzni is szeret! A Kutya évében születettek egy kicsit régimódi szülők, de ez stabil hátországot ad gyermekeiknek.

Képünk illusztráció. Fotó: Pexels.

Tigris: A Tigris anya roppant energikus, aki mind a munkahelyén, mind a családjában megállja a helyét. Büszke a gyermekei eredményeire, és mindig arra biztatja őket, hogy jobbak legyenek. Ugyanakkor könnyen elveszíti a türelmét, és dühbe gurul.

Bika: A Bika a lehető legtürelmesebb anya. Ő az, aki késő éjjelig fennmarad, hogy a buliból hazaérő kisfiának megmelegítse a vacsorát, vagy aki napokig képes a beteg gyerek ágya mellett üldögélni. Kívülről egy kicsit hűvösnek tűnhet, de az biztos, hogy rá mindig számíthatnak a gyermekei.

Kígyó: Ha a Kígyó évében születtél, nagyon intelligens anya vagy, aki gyermeke nevelésének minden vonatkozására hangsúlyt fektet – az iskolától kezdve a sporton át az illemig. A Kígyó anya tökéletesen össze tudja hangolni gyerekei terveit, és mindenki számára megfelelő napirendet tud teremteni. Egyetlen hibája, hogy néha talán túl racionális és nehezen adja ki a kezéből az irányítást.

Képünk illusztráció. Fotó: Pexels.

Majom: A Majom anyák a játékosság és komolyság kiváló keverékei. Az oktatásról alkotott elképzelései sajátosak: szerinte a gyermekkor csodálatos időszak, amelyet ki kell élvezni, és minden áron meg kell óvni. Mindent megtesz, hogy a gyermekei boldogok legyenek, tiszteletben tartja a barátságaikat és a szórakozásukat. Imád rendhagyó dolgokat tanítani nekik, ezért a többi gyerek is szórakoztatónak találja, és szeret vele lenni.

Folytatása következik! 

Forrás: Popsugar

Fotó: Pexels

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top