Horoszkóp

Melyik mágikus fát választod? Bámulatos részleteket fedezhetsz fel

Mit mondanának a fák, ha mesélni tudnának? Az erdőkben élők megemlítenék, számos kiránduló átöli őket, vagy éppenséggel monogramokat vésnek a törzsükbe. Akadnak, akik letörik az ágaikat, mások féltve óvják őket. Ezek a mágikus fák valóban mesélnek. Rólad árulnak el bámulatos titkokat. Vajon mit? Válassz egyet, és minden részletre fény derül. Kihagyhatatlan teszt következik.

Nézd meg alaposan a gyönyörű fákat. Megragad az egyik részlet? Melyik tetszik a legjobban? Milyen érzeteket kelt, miközben nézed a képet? És vajon milyen érdekességet mesél rólad? Íme, az izgalmas részletek. 

mágikus fák személyiség teszt

Ezt meséli rólad az első mágikus fa

mágikus fák személyiség tesztHa ezt a csodás képet választottad, biztosan nagyon romantikus és érzelmes személyiségtípus lehetsz. A legfontosabb, hogy érezhesd a szeretetet és persze azt, hogy téged is szeretnek. Időnként boldogtalannak tűnhetsz, talán azért, mert túlzottan lefoglalnak a gondolataid. Próbálj meg lazítani, pihenni, ereszd szélnek a zavaró gondolatokat. Engedd megpihenni a lelked, töltődj fel az erdőben, a fák között sétálva. Az energiák feltöltenek, felfrissítenek és boldogabbnak érezheted magad, mint korábban bármikor. Kipróbálod?

Ezt meséli a személyiségedről a második mágikus fa

mágikus fa személyiség tesztAmennyiben a második fát választottad, nagyon pozitív személyiségtípus lehetsz. Nagyon szereted a társaságot, és téged is sokan kedvelnek vidámságodért, optimista életszemléletedért. Kedveled a vicceket, a humorod páratlan, így az sem véletlen, hogy barátaid nagyon szívesen töltik veled az idejüket. Valójában te vagy a társaság lelke és motorja. Tiszta energiádnak, a belőled áradó életörömnek köszönhetően a többiek jobb embernek érzik magukat melletted. Azért ez óriási érték, igaz?

Ezt fedi fel a személyiségedről a harmadik mágikus fa

mágikus fa személyiség tesztEz a harmadik fa a fantázia, a képzelet szüleménye. Ha ezt a képet választottad, nagyon kreatív típus lehetsz. Szívesen vonulsz a saját magad alkotta valóságba, ahol minden egészen más, mint a valódi világban. Szereted egyedül, a szobádban tölteni az időt, miközben könyvet olvasol vagy a kedvenc filmedet nézed. Mégsem vagy sem magadnak való, sem pesszimista típus. Kifejezetten barátságos és jókedvű embernek ismernek téged a többiek. Harmóniában és egyensúlyban élsz. Tudod, hogy ezt csak kevesen képesek megvalósítani?

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top