Horoszkóp

Így befolyásolja a Merkúr állása ezeknek a csillagjegyeknek a szerelmi életét

Március 22. óta tart a Merkúr retrográd állása, ami befolyással lehet némelyik csillagjegy szerelmi élete alakulására.

Április 15-én áll a Merkúr direktbe, addig retrográd (hátráló mozgás) állást foglal el. Mit jelent ez? Kicsit lelassultunk, elpilledtünk, sokszor váratlan, esetleg nehéz helyzetekbe keveredtünk. Tehát még majd két hétig érdemes óvatosnak lenni, megfontolni a gondolatainkat, cselekedeteinket, mert könnyen negatív kimenetelűek lehetnek. 

Milyen hatással van ez a szerelmi életünkre?

Forrás: ThinkstockPhotos

Kos

A Kosok kapcsolatát mindenképpen befolyásolni fogja. Ez a jegy rendkívül öntudatos, így elsősorban magára figyel, saját prioritásait helyezi előtérbe. Érthető, hogy egy ponton túl ezt nem viseli jól a társa, az is lehet, hogy ő is hasonló személyiséggel rendelkezik. Ilyenkor muszáj nagy levegőt venni, és megfontolni, hogy mit szeretnénk mondani, mielőtt a másikra zúdítanánk a panaszunkat. Bár a türelem nem igazán erőssége a Kosoknak, muszáj megtanulni előbb gondolkodni, és csak aztán kinyitni a szádat, ha békét és nyugalmat szeretnél.

Mérleg

A konfrontáció nem igazán az erősségük, szeretik elkerülni. Pedig nem mindig jelent ez problémát. Néha érdemes vállalni a konfliktust, mert akár közelebb is hozhat a társadhoz. Lassíts kicsit, gondold át a kapcsolataidat, és szánj rájuk több időt.

Nyilas

Ha annak a vágyát érzed, hogy a következő néhány hétben belerohanj valamibe, lassíts! A Merkúr retrográd állása váratlan komplikációkat okozhat a szerelmi életedben. Óvakodj attól, hogy a nagy felindultságodban valaki olyannak küldj üzenetet, akinek nem biztos, hogy kellene.

Gostica

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top