Horoszkóp

Ezt mondja el rólad, hogy a hét melyik napján születtél – 2. rész

Elő az öröknaptárakat!

Ahogy már az első részben is írtuk, az, hogy melyik nap születtél, sok mindent elárul a sorsodról. Kevesen tudják, hogy a hét minden egyes napjához egy bolygó/istennő kapcsolódik, és éppen ezért az ősi mágiában minden nap másféle mágiára alkalmas. Hasonlóképpen, a hét napjainak szülöttei más-más képességek birtokába kerülnek. Most a hét második felét tekintjük át.

Péntek

A péntek bolygója a Vénusz, és a szerelem isteneinek és istennőinek védelme alatt áll: ilyen Aphrodité, Erósz, Vénusz vagy Freya. A pénteken születettek természetes adottsága, hogy bármit és bárkit képesek elbűvölni. Tehetséges művészek, akik békét, harmóniát és szépséget hoznak, akárhová mennek. Azt mondják, a pénteki gyerekek árnyéka is megszépíti azt, amire esik. Ahogy öregszenek, egyre inkább megértik az erejüket, és rájönnek, hogy a szépség sokszor a legváratlanabb helyeken jelenhet meg. Természetüknél fogva kedves emberek, akik képesek az összetört szíveket meggyógyítani. Ahhoz, hogy képességeiket kiteljesítsék, fontos, hogy megelégedéssel töltse el őket az életük.

Tipp: Ha szezonja van, egyetek a kedveseddel egy kis epret. Amellett, hogy afrodiziákum, még egészséges is.

Képünk illusztráció. Fotó: Pexels

Szombat

A szombathoz a Szaturnusz bolygó és Kronosz titán kapcsolódik. Az idő titánja különleges mágikus erőkkel ajándékozza meg a szombaton születetteket. A Szaturnusz egyébként hagyományosan a boszorkányok bolygója is, innen az erő. A szombati gyerekek keményen dolgoznak, és képesek bármit megtenni a céljaikért. Türelmes, de nagyon anyagias emberek, ami miatt a testük sokszor a lelkük börtöne. Ha azonban felfedezik isteni természetüket, semmi nem állíthatja meg őket. A hagyomány szerint a szombati gyerekek bármit valóra válthatnak, amit kimondanak, ha hisznek is benne, ezért az őszinteségre nagyon oda kell figyelniük.

Tipp: Viseld magadon a nap színeit, a feketét és a sötétlilát. Íme a tökéletes indok a drámai boszimegjelenésre!

Képünk illusztráció. Fotó: Pexels

Vasárnap

A vasárnap a Naphoz kapcsolódik, és Apolló fényessége járja át a vasárnap születetteket. Ezért jellemzően nagylelkű, becsületes emberek, akik a sportban és a művészetekben egyaránt remekelnek, és ha tudják használni, hatalmas mágikus erejük lehet. A vasárnapi gyerekek nemes lelkűek, de nem szerények, és nagyon szívesen segítenek, de csak ha azt meg is becsülik. Bár sok ismerősük van, akik valószínűleg imádják őket, általában csak néhány közeli barátjuk van. Nagyon érzékiek, viszont félnek, hogy a szerelemben megsérülhetnek. Állítólag bármilyen mágiát képesek végrehajtani, amihez gyertya kell.

Tipp: A vasárnap fűszere a fahéj. Süss egy kis fahéjas csigát a szeretteidnek vasárnap! Nemcsak finom, de jó egészséget és sikereket is hoz!

Képünk illusztráció. Fotó: Pexels

Forrás: Gostica

Kiemelt képünk illusztráció. Fotó: Pexels

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top