Horoszkóp

Ezeket a kérdéseket tedd fel magadnak, hogy kiderüljön, megtaláltad-e a lelki társad

Az alábbi kérdésekre válaszolva könnyen kiderítheted, hogy az aktuális párkapcsolatodban a lelki társaddal élsz-e együtt.

Egy kapcsolat kezdetén nagy reményekkel ringatjuk magunkat abba a hitbe, hogy megtaláltuk a lelki társunkat. Ez az illúzió a későbbiekben bizonyságot nyerhet, de sajnos tova is szállhat. Hogy kiderítsd, a párod egyben a lelki társad-e, válaszold meg őszintén az alábbi kérdéseket!

1. Képes a partnered a megbocsátásra?

Ha a párod állandóan felemlegeti azokat az eseteket, mikor hibáztál vagy megbántottad, sajnos másban kell keresned a lelki társad. Ha azonban könnyedén elengedi a múltad, ő a te embered.

2. Bíztok egymásban?

A bizalom megléte egy jól működő kapcsolat alapköve. És ennek szavak és felszólítások nélkül mennie kell.

3. Őszintén kommunikáltok egymással?

Magadba fojtod, ha bánt valami? Inkább nem szólalsz meg, csak hogy ne legyen konfliktus? Ilyen helyzetek elképzelhetetlenek a lelki társak között, ahol az őszinte, nyílt kommunikáció alapvetés.

4. Önmagad tudsz lenni mellette?

Ha úgy érzed, nem tudod magad 100%-osan elengedni a partnered mellett, és időről időre szerepbe bújsz, hogy tökéletes maradj a számára, valószínűleg nem vagytok egymás lelki társai. Ha viszont kényelmesen tudod önmagadat adni, nincs okod aggodalomra.

5. Megengeded magadnak, hogy sebezhető légy?

Amint el tudod engedni magad felett a kontrollt, és ki tudod mutatni az érzelmeidet a másik előtt, biztos lehetsz benne, hogy ő a lelki társad.

6. Képesek vagytok kompromisszumokat kötni?

Naiv dolog azt képzelni, hogy a kapcsolatok maguktól működnek – még ha a lelki társaddal élsz is együtt, kompromisszumokra szükség van. Ha viták és harag nélkül tudjátok meghozni őket, igazi társak vagytok!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top