Horoszkóp

Válassz egy csodás állatot, és kiderül, mire van most a legnagyobb szükséged

Előfordult már veled, hogy fogalmad sem volt, merre haladj tovább a sorsod útján, vagyis mit is kellene igazából tenned a boldogulásodért? Ilyenkor jól jöhet bármilyen segítség, egy lendület, kis plusz energia, ami átlendít a problémákon, a nehézségeken. Ahhoz, hogy kiderülhessen, mire is van most a legnagyobb szükséged, csak válassz egy csodaszép állatot. Felkészültél?

A spirituális állatok a lelkedet szimbolizálják. Azt az erőt, szenvedélyt, életörömet, szabadságot, amit ezek a csodás lények képviselnek. Hogy megtudhasd, mire is van most a legnagyobb szükséged, mi az az energia, ami átlendít a nehézségeken, csak válassz egyet a gyönyörű állatos képek közül. Izgalmas játékra invitállak. Velem tartasz?

spirituális állat teszt

Ha a lovat választottad

ló spirituális állat tesztÚgy tűnik, több szabadságra, önállóságra, magabiztosságra és motivációra van szükséged mostanában, ha a lovat választottad. Történjen bármi is, ne engedd, hogy a problémák megtörjék a hitedet, a meggyőződésedet. Mindenképpen higgy magadban és haladj továbbra is azon az úton, amelyre a lelked irányít. A kételkedés, a gyengeség távol áll tőled. A ló mindenkor csakis előretekint és örömmel vágtat a célja felé. Tedd te is ugyanezt.

Ha a pillangóra esett a választásod

pillangó spirituális állat tesztA pillangó a változás, a teljes átalakulás szimbóluma. Ha ezt a spirituális állatot választottad, valódi átalakulásra számíthatsz az életedben. Az átalakulás önmagadban, a lelkedben megy majd végbe, ezért ne a külvilágban keresd. A kínaiak szerint a pillangó a halhatatlanság jelképe is. Az átváltozási folyamat már elindult egy egészen különleges spirituális lehetőség irányába. És persze még közel sincs vége, hiszen a lelked folyamatosan fejlődik.

Ha a farkast választottad

farkas spirituális állat tesztA farkas az ösztönöket szimbolizálja. Ha ezt az állatot választottad, most a legnagyobb szükséged arra lenne, hogy hallgass a megérzésekre, a természetes ösztöneidre, használd az erőt, és kivételes intellektuális képességedet. A farkasok világa merészségről, figyelemről, magabiztosságról szól. Ezek a képességek benned is megtalálhatók, csak éppen használnod kellene őket, amikor változtatni szeretnél az életeden. A farkasok falkában élnek. Te a magányos farkas lennél? A társad, a barátaid támogatnának, ha megengednéd nekik.

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top