Horoszkóp

Ezek a jelek mutatják, hogy megtaláltad a lelki társadat

A lelki társi kapcsolat alapja a telepátia és az intuíció.

Nagyon sok lelki társunk lehet egy életen át, nem csak egyetlenegy. Ezek a kapcsolatok gyakran átmeneti jellegűek és előfordul, hogy csak néhány szellemi szükségletünket elégítik ki. De néha ez is megfelel az aktuális céljainknak. A lelkigyakorlat célja, hogy karmikus leckét tanítson nekünk. A lélektársi kapcsolat tehát inkább egyfajta szellemi kötődés, mintsem fizikai síkon való összehangolódás.

Ő a lelki társad a horoszkóp szerint

A lelki társ telepátia

A telepátia ebben a kontextusban magában foglalja az összes nem verbális kommunikációt, amely a legtisztább, legpontosabb kommunikációs forma. Gyakran nem azért használjuk a szavakat, hogy világosabban és hatékonyan kommunikáljunk, hanem azért, hogy elfedjük valódi érzéseinket. A szavakkal hazudhatunk, megtéveszthetünk és manipulálhatunk. De a non-verbális gondolatainkkal, ötleteinkkel és érzéseinkkel nehezen tudjuk leplezni az igazságot. De hogyan tudjuk megmondani, hogy telepatikus kapcsolatunk van lelki társunkkal?

A lelki társak gyakran az álmukban tapasztalják meg ezt a különleges kapcsolatot először. Aztán felfedezhetjük, hogy a másik is ugyanazt álmodja. Ez a telepatikus kommunikáció egyik tünete, amely a szellemi síkon lelki kapcsolódás egyfajta megszilárdulása. Ez az álmokon keresztül könnyebben elérhető. 

A másik fontos jellemző a közös intuíció, melynek segítségével megértjük a másik érzéseit anélkül, hogy bármit mondott volna. A lélektársak között ez a fajta természetes intuíció a telepatikus kapcsolat biztos jele.

Gostica

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top