Horoszkóp

9 erős jel, hogy sokszor reinkarnálódott a lelked

A lélekvándorlásban sokan hisznek és sokan nem. Akadnak, akik képesek visszaemlékezni az előző életeikre, a többség ugyanakkor talán csak furcsa, megmagyarázhatatlan jeleket tapasztal néha. Mindenesetre, akik a lélek halhatatlansága mellett érvelnek, úgy gondolják ez a 9 jel erős bizonyítéka, hogy nagyon sokszor reinkarnálódott a lelkük. Tapasztaltad már valamelyiket?

1. A visszatérő álmok a reinkarnáció jelei

Az álmok a tudattalan tükörképei. A visszatérő, ismétlődő álmok az előző életekben szerzett tapasztalatok visszatükröződései. A tudattalanból felszínre kerülhetnek a korábbi életek eseményei. Biztosan veled is előfordult, nagyon erősen megmaradt benned egy valóságosnak és nagyon ismerősnek tűnő álomkép, reggel mégsem tudtál magyarázatot találni az álomban látott történetre.

2. Néha emlékezel az előző életekre

Sokan az intenzív fantáziának tudják be, amikor például a gyerekek mesélnek az előző életeikről. Pedig első éveikben a kicsik még sok mindenre emlékeznek a régmúltból. A reinkarnáció létezésének ennél erős bizonyítékát keresve sem találni. A gyerekek hadd meséljenek angyalokról, előző életekről, és higgy benne, nem csak a képzeletük szárnyal a történetben. Felnőttként is feltörhetnek a tudattalanból furcsa, megmagyarázhatatlan emlékek, amelyek szintén az előző életekből származnak.

3. A deja-vu a reinkarnáció jele

 A deja-vu érzését szinte mindenki tapasztalta legalább egyszer az életében. Furcsa, megmagyarázhatatlan, mégis ismerős érzés, amiről tudod, a jelen életedben nem történt meg veled. Mi másra is utalhat a szokatlan íz, illat, látvány, hang, az ismerős helyszín, ha nem a reinkarnáció lehetőségére. A lélek felismerte a jelet, a múlt emlékét, lenyomatát, mindez csak az elmének ismeretlen. 

reinkarnáció lélekvándorlás előző életek

Furcsa jelekből tudhatod, sokszor reinkarnálódott a lelked (Getty)

4. Az öreg lélek számtalan előző életet tapasztalt meg

A valós életkorodtól függetlenül lehetsz nagyon fiatal és nagyon öreg lélek. Utóbbi számtalan reinkarnációval, előző életek emlékeivel és tapasztalataival született a jelen életbe. Született bölcsesség jellemez, érdekel a vallás, vonzódsz a spirituális tanokhoz, az ezotériához.

5. Az öreg lélek empatikus

Ha már nagyon sok előző élet emlékével reinkarnálódott a lelked a jelen életbe, nagyon erős empátiával rendelkezel. Könnyen ráhangolódsz mások érzéseire, érzelmeire. Az erős empátia képessége érzékeny és sokat tapasztalt, öreg lélekre utal.

6. Az előérzetek a lélek reinkarnációjának jelei

Tapasztaltad már, hogy előre megérzel vagy megálmodsz később bekövetkező történéseket? A furcsa, szokatlan előérzeteket mindenképpen a reinkarnáció létezésének jeleként tartják számon. Valójában ez egy jövőbe látó képesség, hiszen olyan eseményről szerzel előre tudomást, ami abban a pillanatban még meg sem történt.

előző életek reinkarnáció

Az előző életek emlékei megmagyarázhatatlan érzéseket kelthetnek benned (Getty)

7. Az erős intuíció a lélek reinkarnációjának jele

Az intuíció valójában a tudatos és a tudattalan elme egyensúlyának képessége, mely mélyebb ősi bölcsességet, belső tudást feltételez. Az erős intuíció az érett lélek jellemzője, és bizonyítéka, hogy nemcsak egyszer élünk.

8. Nyitottság más országok kultúrája iránt

Könnyen lehet, veled is megesett, hogy a világ olyan helyén jártál, ami nagyon ismerős érzéseket keltett a lelkedben. Alig akartál hazamenni, és azóta is nagyon erősen vágysz vissza. Ez egy újabb jel és felismerés, hogy valamelyik előző életben vagy életekben azon a bizonyos helyen éltél, és igazán otthon érezted magad.

9. A reinkarnáció erős jele a félelem

Nemcsak a pozitív élmények, tapasztalatok, emlékek hagynak lenyomatot a tudattalanban. Az előző életekből áthozott félelmek pontosan ilyen intenzív érzésekként nyomaszthatnak téged. Talán soha még közelébe sem kerültél a kígyóknak, mégis rettegsz ettől az állatól, vagy a mélység nyomaszt, holott sosem jártál igazán magas helyeken. Ezek a furcsa fóbiák és félelmek az előző életek emlékei lehetnek.

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top