Horoszkóp

Mágikus teszt: válaszd a boldogság madarát!

Melyik csodaszép madár szimbolizálja számodra a boldogságot? Melyik a boldogság madara szerinted? Különleges jóslatot, üzenetet kapsz arról, hogy milyen időszak vár rád. Máris készülhetsz az izgalmas válaszokra és persze az előtted álló hónapokra.

A tündérmesékben a boldogság madara mindig szerencsét és sikert jelent. Ezúttal nem a mesékről lesz szó, sokkal inkább egy izgalmas tesztről. A madarak tavaszról trilláznak és különleges üzenetet, jóslatot közvetítenek. Hogy megtudd, milyet, ahhoz mindössze annyit tégy meg, hogy kiválasztod azt a  képet, amelyikről úgy gondolod, számodra az szimbolizálja a boldogság madarát. A választ a kép alatt találod, de kérlek, csak azt követően görgess lejjebb, hogy meghoztad a döntésedet.

boldogság madara teszt tavasz

Ezt jósolja az első madár

Ez a gyönyörű, türkiz színű madár különleges ajándékkal lep meg téged pozitív energiák formájában. A következő hónapokban sokkal energikusabbnak érzed majd magad. A munkádban, a karrieredben fölfelé indulsz a siker lépcsőfokain, látványos eredményeket könyvelhetsz el. Légy szabad és légy önmagad! Figyelj bátran a belső hangokra, sosem csapnak be.

Ezt üzeni a boldogság második madara

A szerelem madarát választottad, amelyik nagy szerencsét ígér neked a kapcsolatokban. Már a közeli jövőben a szemed a gyémántnál is fényesebben ragyog, ezért sokkal könnyebben értesz szót a munkatársaiddal, a barátokkal és a szerelmeddel is. Ha volt is közöttetek bármilyen konfliktus, félreértés, könnyedén megoldod. Talán még fizetésemelést is kérhetsz a főnöködtől. Ha még keresed a párodat, romantikus találkozásban lesz részed, ha máris kapcsolatban élsz, az érzések ismét fellángolnak közöttetek.

Ezt jósolja a boldogság harmadik madara

Valódi, a természetben élő madarat választottál, ha ez a kép tetszik a legjobban. Különlegesen szép dallamot dalol, azt énekli, nincs szükséged semmi másra. Minden, amire vágysz, a varázslat, a mágia ott van benned. Bármit elérhetsz és bármit megvalósíthatsz, amit csak szeretnél. Szerencsés csillagzat alatt születtél. Szóval, csak higgy magadban, és tedd, amit a szíved, a lelked üzen.

Ezt jósolja a negyedik madár

A szerencse madarát választottad! A következő hónapokban igazán szerencsés időszak köszönt rád. Figyelj a megérzésekre, az intuícióra, mert mindig segítenek abban, hogy merre haladj tovább, és mire figyelj a sorsod útján. Az is biztos, már az elkövetkező két hétben nagyon kellemes meglepetés ér. Ne vesztegesd fölöslegesen az időt, tedd, amit tenned kell, és minden célod nagyszerűen alakul. 

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top