Horoszkóp

Melyik gyertyát választod? Személyiséged elbűvölő részét világítja meg

A gyertyák a romantika, a meghittség, az együttérzés, a fény szimbólumai is lehetnek. Talán nem is létezik olyan otthon, ahol időnként ne gyújtanának meg egyet-egyet. Most válassz te is a gyönyörű gyertyák közül, és képzeletben gyújtsd meg a legszebbet. Vajon mit mesél rólad? Annyi bizonyos, fénye a személyiséged legelbűvölőbb részét ragyogja be.

Nézd a meg csodaszép gyertyákat, és válaszd a legszebbet. A személyiségleírásokat a kép alá görgetve olvashatod el. Kérlek, csak a végleges döntést követően lépj lejjebb. Melyik gyönyörű gyertyát választod? És személyiséged milyen elbűvölő részét ismerheted meg? Íme, a részletek.

gyertyák személyiség teszt elbűvölő tulajdonság

Ezt meséli személyiségedről 1. gyertya

Ha a piros gyertyát választottad, személyiséged kétségtelenül ragyogó, kifinomult, miközben vidám és gyakorlatias vagy, szenvedéllyel, céltudatosan éled az életet. Hajlamos lehetsz kicsit túlbonyolítani a dolgokat, de az is biztos, minden energiáddal az adott feladatra összpontosítasz, remek ötletekkel, hatékonyan végzed a munkádat. Nagyon erős benned az elhatározás és az akarat, ezért megesik, hogy néhányan túlzottan nagyra törőnek, arrogánsnak gondolnak téged. Engedd a füled mellett a hasonló megjegyzéseket, ők csupán irigylik a sikereidet. A legnagyobb kihívást az jelenti, hogy képes légy elfogadni és teljes szívvel élvezni az élet örömeit. Gondolj rá, áldást kaptál az élettől, jár neked a boldogság.

Ezt világítja meg személyiségedről a 2. gyertya

Amennyiben a sárga gyertyát gyújtanád meg a legszívesebben, keményen és kitartóan dolgozol a céljaidért. Többféle vágyat és álmot szeretnél megvalósítani, amelyhez használod különleges kreativitásodat is. Remek a kommunikációs készséged, nem beszélve fejlett empátiádról, könnyen szót értesz az emberekkel, és átérzed a problémáikat. Megoldást, javaslatot is tudsz nekik adni. Annak ellenére, hogy számos tervet és álmot megvalósítottál már, hajlamos lehetsz a szorongásra, a bizonytalanságra is. Nyilvánvalóan többször éltél meg érzelmi hullámvölgyeket és csúcsokat. Életedben a legnagyobb kihívást mindenképpen az jelenti, hogy megtanulj bízni önmagadban, a tehetségedben. Amikor erős az önértékelésed, az akadályok eltűnnek előled és bármilyen célt könnyedén megvalósítasz.

Ezt meséli rólad a 3. gyertya

Ha a narancssárga gyertyát választottad, bizonyára művelt, intelligens, céltudatos és nagyon bátor személyiségtípus lehetsz. Pontosan tudod, hogyan légy boldog, hogy tűzz ki és érd el a céljaidat. Sokat teszel önmagadért, hiszen akkor töltődsz fel a leginkább, akkor dolgozol a leghatékonyabban, amikor azt teheted, amit a szíved diktál. Erős benned a motiváció a tettekre, a megvalósításra, előfordul, hogy bizonyos dolgokhoz görcsösen ragaszkodsz. A legnagyobb kihívást nem véletlenül jelenti számodra az, hogy tanuld meg helyesen kezelni a csalódásokat, fogadd el, amikor hibázol. Amikor valami nem a vágyaid szerint történik, hajlamos lehetsz a dühkitörésre, a bosszankodásra. A győzelem felé rögös és hibázásokkal teli út vezethet, de szeretettel, kitartással, hittel bármit elérhetsz.

Ezt világítja meg személyiségedről a 4. gyertya

Ha a zöld gyertyát választottad, nagylelkű és spirituális beállítottságú ember lehetsz. Az életedet, az érzelmeidet magad irányítod. Nagyon kedves és figyelmes vagy, mindenkor hallgatsz a lelkiismereted szavára. Hajlamos lehetsz inkább a hiányosságaidra figyelni, mintsem az erősségeidet értékelnéd, pedig több területen is kifejezetten tehetséges vagy. Jusson eszedbe, mindez az ego csapdája, hiszen mindenkor, ha kevésnek érzed magad, az élet legszebb dolgai mellett suhansz el anélkül, hogy észrevennéd azokat. A legnagyobb kihívást számodra biztosan az jelenti, hogy megtanuld elfogadni, értékelni magad, és éld szívből, örömmel az életedet.

Erre világít rá az 5. gyertya

Amennyiben a rózsaszín gyertyára esett a választásod, nagylelkű, kedves, nagyon óvatos és bizonyos dolgokban inkább bizonytalan a személyiséged. Szívesen segítesz másoknak, mert úgy gondolod, ez a rólad alkotott képet is erősíti. Többféle területen is tehetséges vagy, mégsem használtad még megfelelően valamennyi képességedet. Tanulj meg bízni magadban, és építsd fel magad egészen. A sorsodat te alakítod és formálod. Amit igazán szeretnél, elérheted, ha teszel érte. Állj fel és tedd meg a szükséges lépéseket az álmaidért. Mindig jusson eszedbe, amit szívből szeretnél és teszel is érte, azt mindenkor tálcán kínálja neked az élet.

Ezt világítja meg a személyiségedről a 6. gyertya

Ha a kék gyertyát választottad, kifejezetten együttműködő, társaságkedvelő típus lehetsz, ugyanakkor erős érzékenység, megfontoltság, átgondolt és előrelátó szemlélet is jellemez téged. Kiváló adottsággal rendelkezel, hogy a problémákat átlásd és megold, különbséget tudj tenni jó és rossz döntés között. Mindez pedig napról napra erősíti az önbizalmadat, a személyiségedet. Valójában kihívást csak az jelenthet az életedben, hogy elfogadd és megtapasztald, amit igazán szeretettel végzel, abban érhetsz el valódi sikereket és igazi bőséget.

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top