Horoszkóp

Ezt szeretik a legjobban a csillagjegyek

A csillagjegyek egészen más dolgokat kedvelnek, másként foglalják el magukat a szabadidejükben, különböző élményekre, másféle párkapcsolatra vágynak. A horoszkópból kiolvashatod, párodat vajon mi teszi igazán boldoggá, mi az, amitől a legjobban érzi magát a bőrében. Kihagyhatatlan információk következnek.

A csillagjegyeket négy elemhez – tűz, föld, levegő és víz – sorolja az asztrológia. Az azonos elemű csillagjegyek tulajdonságaiban számos párhuzam fedezhető fel, így például hasonlóak a kedvenc elfoglaltságaik, az érdeklődési körük, de még az ízlésük is. Mi az, amit a legjobban szeretnek az egyes csillagjegyek? Az alábbiakból részletesen kiderül.

Ezt szeretik a legjobban a tüzes csillagjegyek

A tüzes csillagjegyek közé tartozik a Kos, az Oroszlán és a Nyilas. Ők a legenergikusabb, a legszenvedélyesebb, a legcéltudatosabb típusok, nagyon szeretik a társaságot. Szívesen mozognak, sportolnak, gyakran épp az edzőteremben vagy kedvenc sporteseményeiken találkoznak a lelki társukkal. Náluk óriási előnyt jelent, ha sportos típus vagy, szívesen kirándulsz, aktívan töltöd a szabadidődet. Ösztönösek, fogékonyak és meglehetősen lobbanékony típusok is, imádnak versenyezni és győzni, veszíteni viszont csöppet sem tudnak. Az olyan helyeket szeretik a legjobban, ahol elengedhetik magukat, kiengedhetik a gőzt, a feszültséget, és önfeledten lazíthatnak. 

tüzes csillagjegyek horoszkóp

A tüzes csillagjegyek mindenkinél aktívabbak (Getty)

Ez az, amit igazán nagyra értékelnek a földjegyek

A földjegyekre nagyon erősen jellemző az érzékiség, a megbízhatóság, a gyakorlatias életszemlélet. A Bika, a Szűz és a Bak kifejezetten kedvelik az olyan szabadidős tevékenységeket, amelyeket kézzel végezhetnek. Szívesen kertészkednek, barkácsolnak, sütnek-főznek, pulóvert, sálat kötnek, festenek, rajzolnak. Legfontosabb érzékszervük a tapintás, szeretetnyelvük kétségtelenül az érintés, az ölelés. Hozzájuk hasonlóan gondolkodó és érző társra vágynak, akik osztoznak a hobbijaikban, akik társaságában kifejezetten biztonságban érezhetik magukat. A legjobban azokat a helyeket szeretik, amelyek megmozgatják valamennyi érzékszervüket. Ízletes ételek és italok, finom illatok, szemet gyönyörködtető látvány fogadja őket, a hangszórókból pedig lágy dallamok szólnak.

föld csillagjegyek szűz bika bak horoszkóp

A földjegyek nagyon szeretik a finom ételeket, illatokat, a pazar látványt (Getty)

A levegős jegyek ezt szeretik a legjobban

A levegős csillagjegyek intellektuális, gondolkodó, elmélkedő típusok. Az Ikrek, a Mérleg és a Vízöntő bámulatos kommunikációs képességgel rendelkezik, őket vitában, érvelésben nagyon nehéz legyőzni. Ők a legbölcsebb, a legintelligensebb csillagjegyek is. Olyan párra vágynak, akiben elsősorban szellemi társra találhatnak, akivel szinte bármilyen témáról kötetlenül beszélgethetnek, aki hozzájuk hasonlóan széles érdeklődési körrel bír. Nagyon kíváncsi típusok, sokat olvasnak, a könyvtárak és a könyvesboltok gyakori látogatói. Fontos számukra a szabadság, a tér, a változatosság, a változások. Nagyon barátságosak, könnyen ismerkednek, sokat és szívesen járnak társasági eseményekre vagy rendeznek partikat a barátoknak.

levegős csillagjegyek horoszkóp

A levegős csillagjegyek rendkívül kíváncsiak és érdeklődő típusok (Getty)

Ez az, amit a vizes csillagjegyek a legjobban szeretnek

A vizes csillagjegyek a legérzékenyebb, legérzékibb, legintuitívabb típusok. A Rák, a Skorpió és a Halak bámulatosan kreatív, különleges fantáziával és egyéni látásmóddal rendelkezik. Nem véletlenül vágynak olyan partnerre, aki hozzájuk hasonlóan szereti és értékeli a művészeteket. Szívesen járnak színházba, múzeumokba, különböző tárlatokra, táncbemutatókra, előadásokra. Megérzéseik, ösztöneik rendkívül erősek, őket nem lehet becsapni, azonnal átlátnak a másik ember valódi szándékain. Gondoskodóak, figyelmesek, az érzelmeik, a szeretetük nagyon mély és tartós. Könnyen megsértődnek, megbántódnak a legapróbbnak tűnő megjegyzésen is. Akkor a legboldogabbak, amikor úgy érzik, a világot jobb és szebb hellyé tehetik.

vizes csillagjegyek horoszkóp

A vizes csillagjegyek a legérzékenyebbek (Getty)

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top