Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek sosem lesznek boldogok egymással

Ezeknek a csillagjegyeknek kevés az esélyük a közös jövőre. Vonzódnak a másikhoz, de aztán nagyon gyorsan kiütköznek a különbözőségek, az ellentétek. Nem értik meg egymást, vita, veszekedés, szomorúság az életük. A horoszkóp szerint, ha együtt is maradnak, valószínűleg sosem lesznek igazán boldogok. Te és párod közéjük tartoztok?

A Bika és a Nyilas nem lehetnek boldogok

bika párkapcsolat horoszkópnyilas csillagjegy horoszkóp párkapcsolat boldogságA Bika és a Nyilas nagyon erősen vonzódnak egymáshoz. A Bika kedvességének, vonzerejének a Nyilas képtelen ellenállni, míg őt a Bika rendkívül szórakoztatónak tartja. Legalábbis a kapcsolatuk hajnalán. Aztán amikor a Bika inkább az otthon kényelmében töltené az estéket, a Nyilas pedig fogja magát és a barátokkal lóg, már ki is pattan a veszekedés szikrája. A Nyilas mindenre tudja a választ, a Bika képtelen kezelni az elmés megjegyzéseket és párkapcsolati játszmákat. A Bika túlzottan komolyan veszi a kapcsolatot, a Nyilas számtalan tapasztalattal a háta mögött sem komolyodik meg. Nem véletlen, hogy ők együtt sosem lesznek boldogok.

A Halak és a Szűz boldogsága kérészéletű

szűz csillagjegy boldogság párkapcsolat horoszkóphalak csillagjegy szerelem horoszkópA Halak különleges kisugárzásával azonnal rabul ejti a Szűz szívét, pedig ő inkább a visszafogottságáról ismert. A horoszkópban szemben álló csillagjegyek pontosan annyira különböznek egymástól, amennyire kiegészíthetnék a másikat. Mégis, amilyen gyorsan egymásba habarodnak, pontosan olyan gyorsan józanodik ki a Szűz, aki a Halak álmodozó, túlérzékeny természetét képtelen kezelni. A gyakorlatias, földön járó, biztonságra vágyó Szűz tulajdonságaival teljes mértékben ellenkezik párja kiszámíthatatlansága. A Szűz egyre gyakoribb megjegyzéseit a Halak viseli rosszul, a feszültség egy idő után szinte kézzel tapintható. Jobban teszik, ha szakítanak, és inkább életre szóló barátságot kötnek egymással. Mindketten jobban járnak.

Az Ikrek és a Bak egymás idegét borzolják

ikrek horoszkóp boldog párkapcsolatbak horoszkóp boldog párkapcsolatAz Ikrek vidámsága, frissessége és intelligenciája lenyűgözi és erősen inspirálja a kiszámítható és megbízható Bak csillagjegyet. Az Ikrek élvezi párja türelmét és figyelmét, viszont munkamániáját egy idő után csöppet sem tolerálja. Hogy a kapcsolatuk katasztrófában végződik, előre borítékolható. A folyton cserfes, társaságkedvelő és a szétszórtságra hajlamos Ikrek pillanatok alatt a Bak agyára megy, míg párja képtelen megérteni, miért kell minden döntést tízszer megrágni, és még a szabadság alatt is a munkával foglalkozni? A nehézkesség csap össze a spontán viselkedéssel. Mindketten pillanatok alatt robbannak, aztán keményen vágják a másik fejéhez annak hibáit. Önmagában emiatt is jobban teszik, ha inkább valaki mással kezdenek.

párkapcsolat horoszkóp

Ezek a csillagjegyek összetörik egymás szívét (Getty)

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top