Horoszkóp

Melyik kincsesláda rejti a szerencsédet? És vajon mit nyerhetsz?

Vajon melyik kincsesláda rejti a jövődet? És milyen szerencse vár rád? Mit nyerhetsz az elkövetkező időszakban? Pénzt, szerelmet, egészséget vagy esetleg valami egészen mást? Válassz egy ládát, és fény derül a rejtélyre. Izgalmas? Ne is habozz tovább, nyisd fel a legszebb kincsesládát.

Melyik kincsesládát nyitnád ki a legszívesebben? Melyik tetszik a legjobban? És vajon melyik rejti a jövődre vonatkozó legfontosabb üzenetet? Válassz egy ládát, és megtudhatod az izgalmas jóslatot.

kincses ládák szerencse teszt

Ezt tartogatja számodra az első kincsesláda

kincses láda jóslat szerencse tesztAz első kincsesláda bámulatos mennyiségű pénzt rejteget. Megkaptad a szerencsédhez a kulcsot, sok pénzt nyerhetsz, gazdag lehetsz. Azt viszont egyelőre nem tudni, hogyan válik valóra ez a különleges szerencse. Talán nyersz a lottón, vagy távoli rokontól örökölsz, esetleg megnyersz egy fontos versenyt. Végül is teljesen mindegy, nem? A lényeg, hogy a gazdagság esélye kecsegtet. Az ehhez vezető nélkülözhetetlen lépéseket azért mindenképpen tedd meg.

Ezt tartalmazza a második kincsesláda

kincsesláda jóslat szerelem szerencseA második kincsesláda valódi kincset rejt, hiszen mindent elsöprő érzések és szerelem vár rád. Ez a különleges kapcsolat hamarosan kibontja szirmait. Ha már párkapcsolatban élsz, az érzések elmélyülnek közöttetek, és közelebb kerültök egymáshoz, mint korábban bármikor. Ha még keresed az igazi társat, nem kell már hosszasan várnod, bármikor az életedbe toppanhat. A találkozáshoz ugyanakkor az ajtót is ki kell nyitnod.

Ezt nyitja meg a harmadik kincsesláda

szerencsés fordulat teszt jóslatA harmadik kincsesláda különleges üzenetet rejt, hiszen mint a mesékben, a rossz végre jóra fordul az életedben. Korábban bánatot, fájdalmat élhettél meg. Talán szándékosan történt, talán nem, komoly baleset vagy veszteség érhetett. Hamarosan véget ér a balszerencsés időszak, ismét könnyebb, fényesebb, vidámabb és persze boldogabb hónapokra számíthatsz. A jutalom nem marad el. Légy résen, fogadd tárt karokkal a szerencsés fordulatokat.

Ezt tartogatja számodra a negyedik kincsesláda

kincses láda különleges szerencse jóslatA negyedik kincsesláda tartalma elsőre talán rémisztőnek tűnhet, mégis érdemes meglátnod benne a csodával határos szerencsét. Talán durva balesetet szenvedsz, amit egyetlen karcolás nélkül élsz túl, de az is lehet, megmented valakinek az életét. Talán hosszú ideje kínoz egy betegség, amelynek végre megtalálják a gyógymódját. Bármi is történjék veled, egészen biztosan különleges szerencseként éled meg az eseményeket.

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top