Horoszkóp

Kedvenc számod többet fecseg rólad, mint sejtenéd

Neked is van kedvenc számod? Elgondolkodtál egyszer is, vajon mit jelenthet ez a szám, esetleg rólad milyen információkat mesél? Bármilyen furcsán is hangzik, de sokkal árulkodóbb, mint sejtenéd. Kutatásokkal igazolták, kedvenc számod felfedi a személyiségedet. Milyen titkokat fecseg ki rólad? Íme az izgalmas és nagyon érdekes részletek.

Mi a kedvenc számod vagy a szerencseszámod? Amennyiben több számjegyből áll, akkor olvasd el minden egyes számjegyhez tartozó leírást, hiszen valamennyi érvényes lehet a személyiségedre. Mi mindent mesélnek rólad a számok? Nagyon sokat és nagyon izgalmas információkat. Próbáld ki. Ez ugyanis egy meghökkentően őszinte személyiségteszt.

kedvenc szám szerencseszám személyiségtesztHa kedvenc számod az 1-es

kedvenc szám személyiség tesztÚgy tartják, az egyes magányos szám. A valóság ezzel szemben egészen más. Ha ez a szám a kedvenced, nagyon szerethető, népszerű és vonzó a személyiséged, különleges vezetői adottságokkal megáldva. Ugyanakkor könnyen előfordulhat, előbb gondolsz magadra, mint a többiekre, ha teheted, mindenkor legalább egy lépéssel mások előtt jársz. Céltudatos, kicsit magadnak való lehetsz. Önálló és független a lelked, tudod, mit vársz, és mit akarsz az élettől.

Ha kedvenced a 2-es

személyiség teszt kedvenc számokHa kedvenc számod a kettes, de legalábbis ez az egyik számjegye, akkor megeshet, nagyon precíz és alapos típus vagy, aki nem tűri maga körül a rendetlenséget. Egyetlen hajszál sem heverhet a padlón, ahogyan a polcokat sem boríthatják be a porszemek. Nagyon érzékeny és érzelmes ember lehetsz, kifejezetten erős az intuíciód, könnyen ráhangolódsz mások érzéseire. Nem véletlenül hullámzik olyan gyakran a hangulatod.

Ha kedvenc számod a 3-as

személyiség teszt számok tulajdonságokAmennyiben a hármas a kedvenc számod, de legalábbis annak valamelyik számjegye ez a szám, akkor bizony megeshet, időnként elfeledkezel a jó modorról és hajlamos lehetsz a fölényes, lenéző viselkedésre. Ezt leszámítva optimista, vidám embernek tartanak téged a többiek, nagyon szereted a társaságot, az sem véletlen, hogy népszerű vagy, sokan kedvelnek. Erős a kreativitásod, művészi vénával áldott meg a sors.

Ha kedvenc számod a 4-es

kedvenc szám személyiség teszt számmisztikaA négyes szám a megbízhatóságról árulkodik. Kitartó, szorgalmas és hűséges típus lehetsz, ha ez a kedvenc számod. Megeshet, hogy meglehetősen makacsul viselkedsz bizonyos dolgokat illetően. Erősen ragaszkodsz az igazadhoz, a meggyőződésedhez. Vonzó, és mindenkor ápolt a megjelenésed, téged nem lehet nem észrevenni. Kiegyensúlyozott, harmonikus a lelked, céltudatosan, következetesen végzed a feladatokat.

számmisztika számok személyiség teszt

Kedvenc számod sokkal többet árul el rólad, mint gondolnád (Getty)

Ha kedvenced az 5-ös

számmisztika számok személyiség tesztHa az ötös a kedvenc számod, de legalább ez az egyik számjegy, akkor rólad elmondható, hogy nagyon lelkes, energikus, fáradhatatlan típus vagy. Kifejezetten keresed a kalandokat, az izgalmakat, a kihívásokat az életedben, szereted a változatosságot, az unalmat viszont annál kevésbé viseled. Hajlamos lehetsz ugyanakkor a drámázásra, az érzelmi kiborulásra, és könnyen lehet, gyakran a bolhából is elefántot gyártasz.

Ha kedvenc számod a 6-os

számmisztika személyiség teszt kedvenc számokAmennyiben a hatos számot szereted a legjobban, a kutatások és a számmisztika szerint is elmondható rólad, hogy vidám, optimista típus vagy, a természeted nagyon kedves. A család, a párkapcsolat, a szerelem különösen fontos értéket képvisel az életedben. A hangulatod viszont hullámzó lehet, időnként rendkívül lelkes vagy, szinte a fellegekben jársz, máskor pedig éppen ennyire kedvetlenül és piszkálódóan viselkedsz. 

Ha kedvenc számod a 7-es

kedvenc szám számmisztika személyiség tesztA hetes szám az intelligenciáról árulkodik. Amennyiben ez a kedvenced, vagy annak egyik számjegye a hetes, vélhetően az átlagosnál jobb eredménnyel végezted az iskolákat, munkádban is sikeres és elismert vagy. Inkább visszafogott és távolságtartó a személyiséged, szívesen töltöd egyedül is az idődet. Bölcs és okos meglátásaid vannak, sokat olvasol és fejleszted a tudásodat. Hajlamos lehetsz a türelmetlenségre és mások kritizálására is.

Ha kedvenced a 8-as szám

számmisztika személyiség tesztSzilárd és megbízható jellemvonásokkal rendelkezel, ha kedvenc számod a nyolcas. A gondolkodásod érettségről, bölcsességről árulkodik, talán még kicsit idősebbnek is tűnhetsz a valódi korodnál. Hajlamos lehetsz a munkába menekülni, talán minden másnál fontosabb a karriered, a siker az életedben. Keményen, szívósan, kitartóan végzed a feladatokat, a kitűzött célokat mindenkor megvalósítod. A sikertelenséget, a kudarcokat rosszul viseled.

kedvenc szám személyiség teszt

Kedvenc számod felfedi személyiséged titkait (Getty)

Ha kedvenc számod a 9-es

számmisztika személyiség teszt kedvenc számokHa a kilences a kedvenc számod, nagyon barátságos típus lehetsz. Különleges a kisugárzásod, nagyon karizmatikus és megnyerő ember lehetsz. Hajlamos vagy ugyanakkor a depresszióra, sokszor inkább lehangoltnak, szomorúnak tűnhetsz, mintsem vidámnak és optimistának. Az életből a lehető legjobbat és legtöbbet szeretnéd kihozni, különleges, de gyakran megvalósíthatatlan célokat, ideákat tűzöl magad elé.

Ezt árulja el a személyiségedről a nulla

személyiség teszt kedvenc számokA nulla nem valószínű, hogy sokak kedvence lenne. Fura módon valahogy mindenki megfeledkezik erről a számjegyről. Mégis szerepelhet kedvenc számodban, hiszen könnyen megeshet, az a tízes vagy a száz vagy bármilyen többjegyű szám, amelyben szerepet kap. Rólad pedig felfedi, hogy remek a humorérzéked, nagyon szereted a vicceket, vidám, szórakoztató embernek ismernek a többiek téged. Még az is előfordulhat, te voltál egykoron az osztály bohóca. 

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top