Horoszkóp

Húzz egy kártyát. Ez most a legfontosabb feladatod

A tarot kártyák használatával minden kérdésre és minden élethelyzetre kaphatsz használható útmutatót, javaslatot. Ezúttal segítenek megmutatni azt a feladatot, ami ebben az időszakban a legfontosabb számodra. Javasolnak, segítenek, a boldogság felé vezetnek téged. Mit jósolnak, milyen fontos üzenetet tolmácsolnak? Válassz egyet, és minden kiderül.

A tarot kártyák jóval többet mutatnak meg rólad, az életedről, mint sejtenéd, segítségükkel tehát nem csupán a jövőbe lehet bepillantani. Rendkívül bölcs és a mindennapi életben is használható tanácsokkal látnak el, rávilágítanak azokra az élethelyzetekre, amelyeket a lelki fejlődésed útján mindenképpen érdemes megtapasztalnod. Ezúttal megmutatják, mit tapasztaltál meg, és mit érez most a lelked.

Ahhoz, hogy igazán pontos tanácsot kaphass a jelenlegi élethelyzetedre, érdemes föltenned egy kérdést, mielőtt választanál a kártyák közül. Megkérdezheted például, milyen lényeges leckét tanultál meg, vagy mi most a legfontosabb feladatod, esetleg hogyan és mit érez most a lelked. A kérdést követően nézd meg a lapokat és válaszd azt, amelyiket a legközelebb érzed a szívedhez.

kártya jóslat feladat tanács

Ezt jósolja az első tarot kártya

Az első tarot kártya jóslata szerint talán máris tökéletesen érted és látod, szüleid mennyit tűrtek és szenvedtek gyermekként. Életük korai évei a nélkülözésről, a nincstelenségről szóltak. A szeretet, amit adtak neked, a tőlük telhető legtöbb volt. Szíved mélyén talán most is neheztelsz rájuk, mert úgy érzed, nem szerettek téged eléggé és nem figyeltek rád úgy, ahogyan igényelted volna. Hogy feloldhasd a benned lévő ellentmondást, a fájdalmas érzéseket, hunyd le a szemed és magadban tedd fel a kérdést: ha valójában békében telt a gyermekkorod, mi okoz a lelkedben még mindig fájdalmat? A problémát ne az elmével akard megérteni, a szívedben érezd a gyógyulást. Ahhoz, hogy igazán boldog lehess, a békére önmagadban kell találnod.

Ezt üzeni a második tarot kártya

A második tarot kártya üzenete szerint nem mondtad el az expárodnak, milyen sokat szenvedtél miatta. Mentálisan érted, ami kettőtök között történt, de a szíved szomorú, és még most is gyakran sírsz a szerelemért, a boldogságért. Ahhoz, hogy újra szerelmes lehess, a szívedet kell megnyitnod, amire addig biztosan nem leszel képes, amíg a fájdalmat, a haragot nem száműzöd a lelkedből. Az életedben új fejezet kezdődhet, de ehhez előbb le kellene zárnod magadban az előzőt. Érezd át a lelkedben, amit történt, éld át még egyszer a fájdalmat, aztán gyógyítsd meg a szíved. Vár még rád szerelem és vár még rád boldog párkapcsolat. Ne félj elengedni a múltat. Hidd el, érdemes továbblépned.

Ezt jósolja a harmadik tarot kártya

A harmadik tarot kártya üzenete szerint a problémáid abból fakadnak, hogy hosszú ideje nem értékeled magad kellően. Több célt is kitűztél magad elé, de félsz a hibázástól, és ez megakadályoz a siker elérésében. Nem véletlen az sem, hogy nem mersz új dolgokat kipróbálni, inkább magadba zárkózol, és az ismerkedés lehetőségét is kerülöd. Merülj mélyre a szívedben, és engedd el a sikertelenség, a kudarc érzését. Képzeld el magad előtt a célokat, amelyeket sikerrel megvalósítottál, éld át magadban az örömet, amit ekkor éreznél. Ne nyomd el a fájdalmat, inkább éld át, mert ez az út vezet a gyógyulás felé. Kezdd el szeretni és becsülni önmagad, vedd észre az értékeidet, gyakorold a határozottságot, a magabiztosságot. Amikor az elmédben elhiszed a sikert, a fizikai világban is képes leszel azt megvalósítani.

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top