Horoszkóp

Melyik maszk rejti a legtitkosabb vágyadat?

Vajon mi lehet az a titkos kívánság, vágyálom, amit talán még magadnak sem mersz bevallani? Ezek a maszkok fölfedik a rejtélyt. Különleges személyiségtesztre invitálunk, amelynek segítségével több érdekességre is fény derülhet, és választ kaphatsz a téged leginkább foglalkoztató kérdésre. Felkészültél?

Mindenkinek vannak olyan céljai, melyeket meg szeretne valósítani. A legtöbben tesznek a vágyaikért, de akadnak olyanok is, akik még csak álmodoznak, mert nem tudják még pontosan, milyen irányba is haladjanak tovább. Ez a különleges és izgalmas személyiségteszt olyasvalamit villant fel, ami segíthet a saját utadra találni. Válassz egy maszkot, és fedd fel a legtitkosabb vágyadat!

Lényeges, hogy egy picit gondolkodj el a kérdéseden. Mire vágysz igazán, mit szeretnél a szívedből elérni és megvalósítani? Majd nézd meg a maszkokat és válaszd azt, amelyik valamiért különösen vonz – vagy éppenséggel a leginkább taszít. Az ellenérzések azt jelenthetik, hogy nem szeretnél szembenézni valami igazán fontos információval. Nos, melyik maszkot választod? És mit tudhatsz meg magadról ezúttal?

maszk álmok személyiség teszt

Ezt árulja el a személyiségedről az első maszk

maszk személyiség tesztAz első maszk üzenete szerint épp csak rágondolsz az álmodra, és az szinte azonnal meg is valósul. Erősen törekszel rá, hogy megértsd a körülötted élők gondolkodását, viselkedését, érzéseit, a küzdelmeiket. Fontos, hogy senkit se ítélj el vagy kerülj azért, mert másként látja az életet, a világot, mint te. A félreértés nem hiba, csak ne félj tisztázni, amikor szükséges. Ha úgy tetszik, járd a magad útját, légy önálló és igazi egyéniség.

Ezt fedi fel rólad a második maszk

maszk személyiség tesztA második maszk üzenete szerint olyan személyiségtípus lehetsz, aki mindenben a jót, a békét és a harmóniát keresi. Csak ne felejtsd el kézben tartani a feladatokat, a céljaidat miközben az egyensúlyra törekszel. Mindent megteszel az otthoni szeretetteljes légkörért, és azért is, hogy csupa pozitív gondolkodású emberrel vedd körbe magad. Nagyon jól is teszed, hogy kerülöd a mérgező kapcsolatokat.

Ezt rejti rólad a harmadik maszk

maszk álom személyiség tesztA harmadik maszk üzenete szerint a legértékesebb tulajdonságaid a tudás, a bölcsesség, a szenvedély, a szeretet, a szexualitás. Bármit tűzz ki célul, abba mindenkor beleteszed a szívedet, a lelkedet. Boldognak, vidámnak szeretnéd látni az embereket magad körül. Nagyon céltudatos típus vagy, ezért téged semmi és senki sem állíthat meg az utadon. Minden csúcsra felmászol, amit kitűzöl célként magad elé.

Ezt meséli rólad a negyedik maszk

maszk álom személyiség tesztA negyedik maszk üzenete szerint ismerd fel, te vagy a társaságok közepe és mozgatórugója. A valódi érzéseket, gondolatokat ugyanakkor mélyen elrejted, pedig a többiek csak akkor tudnak valóban megérteni téged, ha őszintén megmutatod, amit érzel vagy gondolsz. Megtapasztalhatod, nem létezik jobb érzés annál, amikor mélyen kapcsolódsz másokhoz. Az ötleteidet pedig mindig meg kéne osztanod a körülötted élőkkel függetlenül, mit gondolnak arról. Próbáld ki, megéri.

Ezt fedi fel rólad az ötödik maszk

maszk személyiség tesztAz ötödik maszk feltárja, mennyire kreatív és alkotó típus vagy. Ne felejtsd el, nem szükséges ahhoz képzett művésznek lenni, hogy megmutathasd a benned rejlő tehetséget, legyen szó festészetről, zenéről vagy akár írásról. Gyönyörű dolgokat alkotsz, csak úgy, a magad örömére is, hiszen pontosan ezt tükrözi az élethez való hozzáállásod. Mutasd meg a tehetségedet a körülötted élőknek, ezzel az ő napjaikat is bearanyozhatod.

Ezt árulja el rólad a hatodik maszk

maszk személyiség tesztA hatodik maszk üzenete szerint olyan személyiségtípus lehetsz, aki mindenkor a legjobbra törekszik. Nagyon szeretnél minél közelebb kerülni azokhoz, akikről úgy hiszed, szükséged van rájuk. Előrelátó, megfontolt ember vagy, mindenkor bebiztosítod a jövőt, de ugyanilyen biztonságban szeretnéd tudni a szeretteidet is. Mindenkor vállalod a felelősséget, keményen dolgozol a céljaidért. Figyelmes és gondoskodó természetednek köszönhetően sosem bántanál meg másokat.

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top