Horoszkóp

Ezt jelenti az aszcendens a horoszkópodban

Az aszcendens a csillagjegyekhez hasonlóan nagyon sok érdekes tulajdonságodat rejti. A horoszkóp egyik legfontosabb részlete, hiszen ez a születésed pillanatára érvényes felkelő jegyed. Az élethez való hozzáállásodat, a gondolkodásmódot, a testi jegyeket mutatja meg. Kiszámításához nélkülözhetetlen a születés dátum mellett annak órája és perce. Nos, mely kulcsszavakkal jellemez az aszcendens a horoszkópban? Keresd ki a megfelelő jegyet, és máris megtudhatod.

Aszcendensedet ide kattintva egyszerűen kiszámíthatod.

A Kos aszcendens

kos aszcendens horoszkópAmennyiben Kos az aszcendensed, számodra nem létezik félmegoldás, csak a győzelemben hiszel. Kulcsszavaid minden bizonnyal a tetterő, cselekvés, aktivitás, kezdeményezés, céltudatosság, kalandok, izgalmak, egyértelmű hozzáállás, verseny, harc, testi erő és vitalitás.

A Bika aszcendens

bika aszcendens horoszkópHa Bika az aszcendensed, történhet veled bármi az életben, újra és újra talpra állsz, és élvezed az élet örömeit. Te vagy, aki a legszívesebben  nagykanállal habzsolja az életet. Kulcsszavaid nem véletlenül a szexuális energia, az érzékiség, a tudatosság, az alapelvek, a szabályok, a rendszeresség.

Az Ikrek aszcendens

ikrek aszcendens horoszkópAmennyiben Ikrek az aszcendensed, szerinted a gondolkodás, az önkifejezés nélkülözhetetlen ahhoz, hogy megérthesd, miért is élsz ebben a világban. Remek kommunikációs képességednek köszönhetően könnyedén fejezed ki a véleményedet, könnyen kötsz kapcsolatokat, szereted a változást, szívesen és sokat tanulsz.

A Rák aszcendens

rák aszcendens horoszkópHa Rák az aszcendensed, különleges a képzelőerőd, amit a tanulással szerezhető tudásnál is fontosabbnak gondolsz. Kulcsszavaid nem véletlenül a fantázia, a képzelet világa, inspirációk, megérzések, otthon és család, gondoskodás, boldogság, szerelem, párkapcsolat, együttlét.

aszcendens kulcsszavak horoszkóp

Az aszcendens a horoszkóp nélkülözhetetlen részlete (Getty)

Az Oroszlán aszcendens

oroszlán aszcendens horoszkópAmennyiben Oroszlán az aszcendensed úgy véled, az élet egy színpad, ahol megmutathatod a képességeidet, kihozhatod önmagadból a legjobbat és a lehető legtöbbet. Kulcsszavaid a bátorság, a szándék, az akarat, az elhatározás, a büszkeség, a hosszú távú tervek és célok, a béke, a nyugalom, a szeretet, a nagylelkűség.

A Szűz aszcendens

szűz aszcendens horoszkópHa Szűz az aszcendensed, szerinted a szépségnél az emberiesség sokkal fontosabb érték. Gyakran kételkedsz, csak azt hiszed el, amit megtapasztalsz. Kulcsszavaid az elemző, vizsgáló látásmód, az igazság felfedezése, az értelem, a tudás, a hitelesség, a tökéletesség, a mestermunka. 

A Mérleg aszcendens

mérleg aszcendens horoszkópHa Mérleg az aszcendensed, a szeretet, a harmónia, a béke, a párkapcsolat számodra a legfontosabb értékeket jelentik. Kulcsszavaid nem véletlenül az udvariasság, a szívélyesség, gyengédség, a szépség, a külső megjelenés, a stílus, a figyelem, a romantika, az érzelmek, a diplomácia, a meggondoltság.

A Skorpió aszcendens

skorpió aszcendens horoszkópAmennyiben Skorpió az aszcendensed, szenvedélyes, mozgékony típus lehetsz, aki minden energiáját beleteszi abba, amit igazán fontosnak vél, és nagyon szeret. A természetet óvod, szívesen töltöd az időt a szabadban. Kulcsszavaid a kihívások, célok, a magánélet nyugalma, az akadályok legyőzése, az átalakulás.

aszcendens horoszkóp

Aszcendensed izgalmas tulajdonságaidat rejti (Getty)

A Nyilas aszcendens

nyilas aszcendens horoszkópHa Nyilas az aszcendensed, kétségtelenül erősen hiszel az igazságban, a bölcsességben és abban is, hogy mindenki fontos küldetéssel érkezik a földre. Szerinted a legmélyebb igazságot a saját lelkiismereted jelenti. Kulcsszavaid kétségtelenül az erény és az erkölcs, az értelem, a filozófiai gondolkodás, a spirituális életmód.

A Bak aszcendens

bak aszcendens horoszkópAmennyiben Bak az aszcendensed, te akkor érzed magad a legjobban, akkor vagy a leginkább elégedett, amikor mindened megvan. Ilyesmi viszont csak nagyon ritkán fordul elő veled, mert újabb és újabb célok megvalósítása lebeg a szemed előtt. Kulcsszavaid a megbízhatóság, az állhatatosság, a kitartás, a szigorú rend, a tudás.

A Vízöntő aszcendens

vízöntő aszcendens horoszkópHa Vízöntő az aszcendensed a szabadság, a határtalanság mindennél fontosabb lehet számodra. Lázadó alkat lehetsz, aki sosem nyugszik bele az előírásokba, a szabályokat meglehetősen nehezen viseled. Nagyon erős benned ugyanakkor az emberiesség, a szeretet, az önfeláldozás, az önzetlenség, a segítségnyújtás képessége.

A Halak aszcendens

halak aszcendens horoszkópAmennyiben Halak az aszcendensed, elmondható rólad, nagyon mélyen érző a lelked. Spirituális alkat vagy, a lelki egyensúlyod mindennél hangsúlyosabb. Nem viseled az erőszakosságot, a durvaságot, nyugalomra, békére, csendre vágysz. Biztos vagy benne, különleges küldetéssel érkeztél a földre, melyet mindenképpen szeretnél megvalósítani.

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top