Horoszkóp

Húzz egy angyalkártyát. Különleges jóslat vár rád

Segítő, bölcs tanácsokra mindenkinek szüksége lehet, és nemcsak akkor, ha épp lefelé halad a lejtőn az élete. Az angyali üzenetek a legmélyebb pontról is felsegíthetnek, utat mutatnak, pozitív energiát adnak. Bárhol is tartson most az életed, az angyalkártyák tanácsai mindenképpen nagyon hasznosak lehetnek. Húzz egy lapot és ismerd meg a különleges jóslatot.

Az angyali üzenethez húzz egy angyalkártyát. Becsukhatod a szemed, és anélkül, hogy megnéznéd a lapokat, a megérzésekre hagyatkozva is választhatsz egyet a négy közül. Az is tökéletes megoldás, ha néhány mély lélegzetvétellel hangolódsz az angyalkártyák energiájára. Válaszd a legszebbet, a legvonzóbbat, majd olvasd el a neked szóló jóslatot, üzenetet.

angyalkártya jóslat

Ezt jósolja az első angyalkártya

angyalkártya jóslatHa ezt az angyalkártyát választottad, az üzenet szerint angyalod melletted volt, amikor az elmúlt évben mélypontra került az életed. Talán elveszítettél valakit, aki igazán sokat jelentett a számodra. Talán a kedvenc állatod hunyt el nem régiben. Találtál mostanában aprópénzt vagy madártollat? Esetleg furcsa, megmagyarázhatatlan hangokat hallottál? Nem véletlenül történt veled mindez, angyalod próbált üzenni a szokatlan jelekkel. Azt akarta tudatni, hogy elhunyt szeretted jól van, figyel téged, és számtalanszor átöleli a lelked. Próbáld meg a fájdalmat elengedni, és higgy benne, gondolatban, meditáció közben bármikor fölveheted vele a kapcsolatot, bármikor találkozhattok. A Fényben támogat és segít téged. Amikor nagyon hiányzik neked, csak kérj egy újabb jelet, aztán pedig figyelj, hiszen hamarosan a szívmelengető válasz is megérkezik.

Ezt üzeni a második angyalkártya

angyalkártya jóslat szerelemHa a második angyalkártyát választottad, akkor igazán izgalmas jóslatot kaptál. Angyalod azt üzeni, a háttérben, láthatatlanul azért dolgoznak, hogy leendő szerelmedet hozzád irányítsák, vagy a meglévő kapcsolatodban léphessetek egy magasabb minőségi szintre. Meghallották a lelki társaddal kapcsolatos kérésedet. Hamarosan megtudhatod, ki is ő valójában. Amíg elérkezik az idő, nagyon fontos, hogy önmagadat is elfogadd és szeresd, hiszen mások is így érezhetnek téged igazán szerethető embernek. Lépj ki otthonról, nyiss a társaság felé, ismerkedj, találkozz másokkal. Legfőképp pedig légy vidám, élvezd az életet, a tavaszt, a kikeletet. Érdemes elgondolkodnod, milyen társra is vágysz pontosan, milyen külső és belső tulajdonságokkal ruháznád fel őt. Bármilyen meghívást kapj is mostanában, mindenképpen fogadd el, teremtsd meg magadnak és párodnak az ismerkedés lehetőségét. Angyalod ebben is segít, csak kérned kell őt.

Ezt üzeni a harmadik angyalkártya

angyalkártya jóslat spirituális üzenet sikerA harmadik angyalkártya üzenete szerint angyalod rendkívül büszke rád, hiszen pontosan arra a spirituális útra léptél, amelyet születésed előtt a lélek kiválasztott erre az életre. Látja a rád váró akadályokat, és segít átlépni rajtuk, melletted áll és mindenben támogat téged. Kezdj új karrierbe, vagy bármilyen új lehetőség elé nézz is, kérheted a segítségét. A legjobb úton haladsz a boldogság és a siker felé. Ne félj kilépni a megszokottságból, a komfortzónából, ez a választott új irány a legjobb lehetőségeket kínálja számodra. A változás energiával, izgalmakkal, új inspirációkkal tölt fel. Néhány kapcsolatod végleg megszakadhat, ne sajnáld, ők már egy másik úton haladnak tovább. Rád újabb ismeretségek, újabb építő kapcsolatok várnak. Csak haladj tovább előre, és ne is nézz vissza. Engedj el mindent, ami visszahúzna.

Ezt üzeni a negyedik angyalkártya

angyalkártya jóslat káros szenvedélyHa a negyedik angyalkártyát választottad, kissé rázósabb időszak elé nézel. Angyalod üzenete szerint önmagadat rombolod. Káros szenvedélyed tönkretehet téged. Lehet az a dohányzás, az alkohol, a mértéktelen bulizás vagy evés, rá kell döbbenned, nagyon sokat ártasz vele magadnak. Angyalod folyamatosan azért tesz és dolgozik a háttérben, hogy felhívja rá a figyelmed és segítsen átalakítani az életedet. Pozitív üzeneteivel, sugallataival arra késztet, hogy felhagyj a rossz szokásokkal. Nem véletlenül látsz egyre gyakrabban az egészséges életmóddal kapcsolatos híreket, címszavakat, videókat, vagy bármilyen hasonló üzenetet. Optimizmusodat úgy nyerheted vissza, ha felhagysz a gyengeségekkel, ha nem taszítod magad a mélybe. A függőség csak valamilyen pótlék, rövid ideig fedi el a problémák valódi okát. Ismerd fel, és próbálj meg mielőbb változtatni. Fellélegzel, meglátod.

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top